EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.3.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Younghearted

Younghearted Liput

HUOM! Ylva Haru on perunut keikkansa – korvaavana esiintyjänä Younghearted

Ylva Haru on perunut kaikki tulevat keikkansa, mukaan lukien keikan Tampereen G Livelabissa. Perjantaina 31.3. korvaavana esiintyjänä nähdään Younghearted. Ylva Harun keikalle ostettu lippu käy sisäänpääsyyn Youngheartedin keikalle. Mikäli toivot lippurahojasi takaisin konsertin muutoksen vuoksi, voit palauttaa lippusi 24.3.2023 asti osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Herkistä, akustiseen soundiin nojaavista kappaleistaan ja hurmoksellisista livekeikoistaan tunnetun Youngheartedin muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Kolmikko perusti Youngheartedin vuonna 2015 ja on julkaissut kolme albumia: “Nuorisydän” (2016), “Vapaa” (2019) sekä "Rakkaus on kaikki, mitä me tarvitaan" (2022). Yhtyeen hitteihin lukeutuvat mm. "Hetkeksi", "Sun numero" ja "Tässä ja nyt".

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 31.3.2023 20:00.