EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.7.2019  /  Valkosaaren Telakka  /  Helsinki

Yotto - White Island - Danceteria

Yotto - White Island - Danceteria Liput

Tervetuloa upeaan, ainutkertaiseen ja erittäin eksklusiiviseen YOTTO - WHITE ISLAND -tapahtumaan Yotton ja Danceterian kanssa. Kauppatorin edustalla luonnonkaunis Valkosaari kätkee sisäänsä loistavan Precision Audion äänentoiston, nautinnollisen kesäfiiliksen ja Yotton eeppisen 4 tunnin setin. Lippuja on myynnissä ainoastaan 300 kappaletta. Osta omasi ajoissa ettet vahingossakaan missaa näitä once in a lifetime saaribileitä!

Yotton viimekertainen Danceteria keikka myytiin loppuun ennakkoon ja tästä kiitollisena päätimme järjestää teille jotain upeaa ja aintulaatuista tänä kesänä. Paikaksi valikoitui luonnonkaunis Valkosaaren Telakka, joka on muutaman minuutin lauttamatkan päässä Kaivopuiston rannasta.

 

 

 

www.facebook.com/events/345080032880152/


Ikäraja: K-20
Aika: klo 17:00-00:00

Phase 2 -lipuissa suuren suosion vuoksi ostorajoitus 2 lippua / asiakas.

Lippu sisältää lauttamatkat saarelle ja takaisin mantereelle sekä tietenkin himmeät bileet saarella.


Satamassa turvatarkastus. Saareen ei saa tuoda omia alkoholijuomia, teräesineitä eikä huumausaineita. Ikäraja K20, tarkastetaan henkilöllisyystoditstuksesta.
Liput luetaan elektronisesti satamassa. Kaikille sisääntulijoille jaetaan rannekkeet. Huom. älä poista tai hukkaa ranneketta tai sinut voidaan poistaa saarelta jolloin joudut myös ostamaan uuden lipun paluulauttaan (5€). Alueella palvelee baari, josta voit ostaa alkoholipitoista juotavaa, wc-tilat naisille ja miehille, joissa juokseva vesi. Sateen sattuessa bileet pidetään sisätiloissa, sateelta suojassa. Omalla veneellä rantautuminen saaren alueelle turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Tapahtuma info scroll down.

Valkosaaren Telakka
Valkosaari, 00140, Helsinki