EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 5.12.2018  /  Valkoinen Sali  /  Helsinki

Yotto - Hyperfall Tour - Danceteria

Yotto - Hyperfall Tour - Danceteria Liput

Ladataan…

Itsenäisyyspäivän aattona Suomen kuumin elektronisen musiikin exportti Yotto tuo Hyperfall Tour kiertueensa sinne mistä kaikki aikoinaan lähti - Danceteriaan! Yoton debyyttialbumia juhlistava kiertue on Yoton ainoa keikka Suomessa tänä vuonna, ja saa ympärilleen tajunnanräjäyttävät puitteet Valkoisessa Salissa.

Festareilta festareille ja klubeilta klubeille ympäri maailmaa jatkuvasti kiertävä Yotto on yksi maailman kuumimmista tulokkaista elektronisen musiikin kentällä. Lukuisat listaykköset, BBC Radio One Essential New Tune -nostot, BBC Hottest Record in the World -palkinnot, festivaalit Tomorrowlandista Coachellaan ja klubit Warungista Sub Clubiin antavat vain pientä osviittaa mistä on kysymys.

Danceteria Independance -iltaan rakentuu iso ja tasokas tekninen tuotanto ja lavan visuaalisessa ilmeessä sekä videoprojisoinnilla tuodaan esiin "Hyperfall" -albumin teemaa. Tavoitteena on tehdä ainutkertainen kotiinpaluujuhla Yotolle ja samalla juhlistamme jo hieman etukäteen Suomen Itsenäisyyspäivää.

Itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2018 Yotto palaa kotiin, sinne mistä kaikki alkoi noin kahdeksan vuotta sitten. "Danceteria oli meidän koti ja sieltä kaikki lähti omalla kohdallani, olen ikuisesti kiitollinen Heikille ja Antille heidän antamastaan mahdollisuudesta ja luottamuksesta. Tuntuu hienolta palata takaisin henkiseen kotiini Danceteriaan, fiilikset on sky high korkealla" -Yotto

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/yottomusic


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-05:00

VIP-lippuun sisältyy: VIP-sisäänpääsy, VIP-lahja ovella, oma VIP-alue parvella, josta suora näkyvyys lavalle, Oma baaritiski VIP-parvella.

VIP-pöytä tiedustelut Danceterian Facebook inboxin kautta.

Liput ovelta 25 / 50 €, mikäli jäljellä.

Family & Friends -VIP
VIP-lippujen suuren kysynnän vuoksi tapahtumaan rakentuu Ibiza -tyylinen "Family & Friends Arena" VIP-alue. Family & Friends Arenalla olet DJ:n kanssa lavalla, ja pääset nauttimaan illasta uudesta perspektiivistä DJ:n silmin. Kyseessä on todella eksklusiivinen tilaisuus, sillä lippuja on myynnissä vain 20 kappaletta - nämä kannattaa napata nopeasti! Family & Friends -lipulla pääsy myös yläparven VIP-alueelle.

Voit päivittää aiemmin ostetun lippusi Family & Friends -lippuun maksamalla erotuksen sekä 5 € päivitysmaksun ja uuden palvelumaksun. Päivittäminen onnistuu Tiketin asiakaspalvelussa, osoitteessa hei@tiketti.fi sekä Tiketin toimipisteillä (ei R-Kioskeilla). Toimipisteillä veloitetaan lisäksi 2 € noutomaksu.


 

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16 - 18, 00100, Valkoinen Sali