EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6.1.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Yona trio

Yona trio Liput

Valovoimainen laulaja-lauluntekijä Yona saapuu trioineen G Livelab Helsinkiin tammikuussa 2021. Persoonallisena oman tiensä kulkijana tunnettu laulaja on julkaissut urallaan kahdeksan studioalbumia luoden ajatonta, eklektistä poptaidetta. Rakastetun artistin tuorein levytys Uni johon herään äänitettiin yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssa ja mm. Soundi palkitsi levyn ylistävällä viiden tähden arviolla.

Yona esiintyy G Livelabissa trio-kokoonpanolla, johon kuuluvat hänen lisäkseen Juhani Grönroos (kitara), Juho Kanervo (sello) ja Paavo Malmberg (äänet). Yonan monipuolisten levyjen materiaali soi trion käsissä soljuvana, voimallisena ja alati muuttuvana virtana, joka vetää kuulijansa mukaan ja saa hetkeksi kaiken muun katoamaan.

"Yona ja sinfoniaorkesteri on järisyttävä yhdistelmä."
– Tomi Nordlund, Soundi (3/2021) ★★★★★

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00Myynti loppuu 6.1.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot