EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.9.2024  /  Viihdekeskus Merisärkkä  /  Kalajoki

Yölintu

Yölintu Liput

YÖLINTU

Yölinnun perustivat vuonna 1992 Simo Silmu ja Markus Kuusijoensuu. Bändi on saavuttanut uransa aikana suosion, johon harva yltää. Yölinnun keikkamäärät ovat vuosien saatossa hiponeet tähtitieteellisiä lukuja ja levytysrintamalta on satanut kultaa ja platinaa. Simo Silmun syvät tulkinnat ja yhtyeen soitanta osuvat suomalaisten sydämiin.

Yölinnun albumeja on myyty n. 400 000 kappaletta. Ryhmä on julkaissut lukuisia studioalbumeja, muutamia kokoelma-albumeja ja kymmenittäin singlejä. Tuotantoon sisältyy myös Rauli ”Badding” Somerjoen kappaleista koostuva ”Iso lemmen pala - Baddingin jalanjäljissä” -albumi. Yölintu on pokannut kahdeksan kultalevyä, viisi platinaa ja yhden tuplaplatinalevyn. Heidän menestynein studioalbuminsa on vuoden 1998 Tositarkoituksella, jota on myyty lähes 96 000 kappaletta. Lisäksi Simo Silmu on julkaissut kolme sooloalbumia.

Siiveniskut ovat jättäneet jälkensä Suomi-iskelmän historiaan, ja edelleen Yölintu jatkaa vahvaa liitoaan iskelmätaivaalla! Keikkaohjelmisto uudistuu, mukana on uutta musaa ja ilman muuta alkuaikojen hittejä - hyvinä lämmittelyiskuina; Kaikki kohdallaan, Mahdunko maailmaas, TV:n kokoinen haitari, Tositarkoituksella, Liian suuri city, Haamukipua, Sitä saa mitä tilaa, Rakkaus on sininen, Tää on rankkaa, Mä putoan, Preussinpunaista, Haavoittumaton…ja uusimpana esimerkiksi Lunta tupaan!

– Omaa musaa omalla tyylillä. Iskelmän suomenhevonen ei hyydy, valottaa Yölintu.

Yölintu lähtee mittavalle konserttikierrokselle huhtikuussa 2024. Yölintu noin 30 vuotta

www.merisarkka.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

Liput ovelta 26 €

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: ei
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 21.9.2024 21:00.