EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 3.9.2023  /  Kirkonkylän yhtenäiskoulun juhlasali, D-talo  /  Kempele

TipTop Walkers ry: Yökylä

TipTop Walkers ry: Yökylä Liput

Koko perheelle sopiva nykysirkusesitys YÖKYLÄ saapuu Kempeleeseen!

Esiintyjinä monitaideyhdistys TipTop Walkers ry. Esitys sunnuntaina 3.9.2023 klo 13:00 Kirkonkylän koulun D-talon salissa (Koulutie 4A, 90440 Kempele).

Yökylä on humoristinen ja sopivasti jännittävä nykysirkusteos, joka kertoo ystävyydestä, unesta ja mielikuvituksen voimasta. Teos keskittyy monille lapsuudesta tuttuun yökyläily asetelmaan. Yökyläillessä arkipäiväiset nukkumaanmenoajat venyvät ja sääntöjen luomat rajat hälvenevät. Tavallisesta makuuhuoneesta muuttuu mielikuvituksen avulla huvipuisto, avaruussukkula tai vaikka mörkömetsä. Esitys tuo katsojalle tulkinnan tuikitavallisesta tilanteesta, jonka sirkustaiteilijoiden virtuositeetti nostaa hämmästyttäväksi kokemukseksi. Yökylän visuaalisuus on saanut vaikutteita esiintyjien omista lapsuuden muistoista.

Esiintyjät: Mia Toivola, Lauri Luukkonen & Siiri Lehtiö

Esitys sopii kaikenikäisille!

Facebook

www.tiptopwalkers.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 13:00

Ovet auki n. 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Saavuthan tapahtumaan ajoissa. Ovet suljetaan klo 13:00.

Esityksen kesto n. 40 min.