EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4.7.2024  /  BÖLE Arena & Club  /  Helsinki

Yngwie Malmsteen

Yngwie Malmsteen Liput

Yngwie Malmsteen Helsinkiin Böle Arenalle heinäkuussa!

Ruotsalainen kitarataituri Yngwie Malmsteen saapuu Suomeen heinäkuussa yhdessä häntä lämmittelevän Phil Campbell and The Bastard Sons -yhtyeen kanssa. Nämä rocksuuruudet konsertoivat Helsingissä, Pasilan Böle Arenassa 4. heinäkuuta.

Yngwie Malmsteen on nähty Suomessa viimeksi 2006. Phil Campbell and The Bastard Sons puolestaan esiintyi menestyksekkäästi Helsingissä ja Tampereella syksyllä 2020.

Yngwie Malmsteenin ura on kestänyt jo runsaat 40 vuotta. Hänellä on takanaan yli 20 albumia, joista viimeisin, "Parabellum", on vuodelta 2021. Malmsteen aloitti uransa 1980-luvun alussa ja hänet tunnetaan erityisesti omintakeisesta neoklassisesta tyylistään.

Phil Campbell & The Bastard Sons on walesilainen yhtye, jonka Motörheadin pitkäaikainen kitaristi Phil Campbell perusti vuonna 2016. Yhtye on julkaissut kaksi EP:tä sekä neljä studioalbumia, joista uusimman, "Kings of the Asylum", vuonna 2023. Kokoonpanossa ovat mukana Phil Campbellin lisäksi hänen poikansa Todd, Dane ja Tyla sekä laulaja Joel Peters. Yhtye soittaa omien kappaleidensa lisäksi Motörheadin ohjelmistoa.

Böle Arena on Helsingin Pasilassa sijaitseva uusi tapahtumatalo osoitteessa Veturimiehenkatu 7.

Yngwie Malmsteen
Phil Campbell and The Bastard Sons

bolearena.fi


Ikäraja: K-18

Seisova permanto.

VIP-lippu sisältää:

  • oma sisäänpääsy
  • rajattu alue lavan edestä
  • Yngwie alkumaljat ennen konserttia VIP-alueella
  • Yngwie VIP-passit

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Myynti loppuu 4.7.2024 18:00.