EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 23.10.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Ylva Haru: Perhosten valtakunta

Ylva Haru: Perhosten valtakunta Liput

Ylva Haru on folkista, popista sekä americanasta vaikutteita saanutta suomenkielistä musiikkia tekevä laulaja ja tuottaja. Ylva Harun laulujen keskiössä ovat tekijänsä sisäinen maailma sekä pohtivat, runomaiset tekstit.

Ylva Harun uusin julkaisu, Perhosten valtakunta I & II -kaksoisalbumi, julkaistiin maaliskuussa 2024.

12:sta laulusta muodostuva prosessialbumi julkaistiin kahtena eri versiona. Levykokonaisuus on luotu matkalaukkuelämää viettäen. Ylva Haru suurimman osan raidoista juurillaan Raahessa, missä pandemia-aika mahdollisti studiotilan rakentamisen paikalliseen konserttisaliin viiden viikon ajaksi. Raahessa Ylva Haru loi soivan maailman käyttäen instrumentteina omaa ääntään, kitaroita, banjoa, ukulelea, huuliharppua, koskettimia ja erilaisia lyömäsoittimia.

Tarinallisesti levy alkaa tarpeesta lähteä tutkimaan tuntematonta ja on lopulta matka sisimpään – mistä ja mihin kaikki heijastuu. Kaikkiaan lauluntekijän kaksi vuotta kestäneen työn lopputuloksena syntynyt Perhosten valtakunta -albumikokonaisuus julkaistiin Lotta Roots -levymerkin kautta.

G Livelabissa kuullaan Ylva Harun ympärilleen rakentama bändikokoonpano.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 23.10.2024 18:00.