EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 26.4.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Ylva Haru, Lac Belot

Ylva Haru, Lac Belot Liput

Ladataan…

Ylva Haru on uutta kotimaista folkia esittelevä laulaja-lauluntekijä, joka on luonut nahkansa uudelleen juurevan kitarasoundin ja lauluharmonian ympärille. Tammikuussa 2019 julkaistava ensimmäinen kokopitkä Linnut-albumi on jatketta Tuulensuoja-EP:lle, joka julkaistiin joulukuussa 2016. Levyltä julkaistu single "Elämä Kantaa" on yksi tämän hetken soitetuimpia kappaleita Radio Suomi kanavalla.

Lac Belot on yksi kiehtovimmista uusista suomalaisista artisteista. Karismaattisen laulajan kunnianhimolla ja taidolla orkestroitu taidepop on sanalla sanottuna vangitsevaa. Kauneutta huokuvat ajattomat kappaleet vievät kuulijansa jonnekin Eedenin puutarhan ja Lewis Carrollin satujen välimaastoon, missä kuiskaukset yltyvät taianomaisesti massiivisiksi myrskyiksi ja tyyntyvät yhtä yllättäen.

Solina Records julkaisi Lac Belotin pitkään kypsytetyn "ABRACARABRA!"-debyyttialbumin syyskuussa 2018. Levy oli ehdolla 2019 Emma-Gaalan Kriitikoiden Valinta kategoriassa.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.