EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.3.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Ylva Haru – Perhosten valtakunta -levynjulkaisukiertue

Ylva Haru – Perhosten valtakunta -levynjulkaisukiertue Liput

Tapahtuma on siirtynyt.
Siirron syynä on Ylva Harun albumin julkaisun siirtyminen vuoteen 2023.

Alkuperäiselle päivämäärälle 7.12.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 28.11.2022 mennessä.

***

Laulaja-lauluntekijä Ylva Haru (Lotta Jääskelä) julkaisee odotetun kakkosalbuminsa Perhosten valtakunta tänä syksynä. Rakastettu laulaja-lauluntekijä saapuu levynjulkaisukiertueellaan myös Tampereen G Livelabiin.

Ylva Harun tarina on lähtöisin Klovharusta, Tove Janssonin mökkisaarelta, missä yövyttyään Jääskelä sai kokea luonnon puhuttelevan mystisen energian syksyllä 2012. Hän kuuli siellä jotain, mistä kaksi vuotta myöhemmin syntyi artisti nimeltä Ylva Haru, ja se jokin soi nyt laulujen muodossa. Suomenkielistä folk/rock-americana -henkistä musiikkia tekevä laulaja-lauluntekijä ja tuottaja on luonut nahkansa juurevan soundin ja lauluharmonian ympärille.

Vahvasti tulkittu tarinankerronta porautuu suoraan selkäytimeen pohtien tätä aikaa ja hyvää ihmisyyttä – kipuja, rakkautta ja kaihoa unohtamatta. Pehmeiden vokaaliosuuksien ja rosoisen folktunnelman oiva naimakauppa antavat kylmiä väreitä, mutta ei jätä kylmäksi. Parhaimmillaan Ylva Harun kappaleet ovat päättymättömiä lauseita, jotka jäävät kaivertamaan kuulijan mieltä.

Artistin Linnut-debyyttialbumi (2019) sai hyvän vastaanoton sekä runsaasti radiosoittoa maanlaajuisesti. Nyt ilmestyvä Perhosten valtakunta -albumi on ensimmäinen Ylva Harun täysin oma tuotanto sekä myös ensimmäinen äänitys- ja miksaustyö. Yksitoista uutta laulua sisältävä levykokonaisuus on kirjoitettu matkalaukkuelämää viettäen ja matkan tuotos äänitettiin lauluntekijän juurilla Raahessa, missä pandemia-aika mahdollisti studiotilan rakentamisen paikalliseen Raahesali-konserttisaliin viiden viikon ajaksi. Saliin rakentui musiikillinen leikkikenttä eli lukuisia eri soittimia, joilla Ylva Haru loi oman soivan maailmansa; instrumentteina hän käytti ääntään, akustisia kitaroita, sähkökitaroita, banjoa, ukulelea, huuliharppua, akustista pianoa, rhodesia, rumpuja ja erilaisia perkussioita. Päällekkäisäänityksissä lisävärejä ja rytmejä toi alkutaipaleelta asti mukana kulkenut bändikokoonpano.

Levykappaleet tarjoavat kirjon erittäin pelkistetystä maailmasta paikoitellen massiivisiinkin bändisovituksiin.

Musiikillisiin maisemiin ovat vaikuttaneet niin unohtumaton matka Portugalissa, Raahen vanha kaupunginosa, erinäiset seikkailut Helsingin kommuuneista Kilpiän tilan kautta Fiskarsin taiteilijaresidenssiin.

Tarinallisesti levy alkaa tarpeesta lähteä tutkimaan tuntematonta ja on lopulta matka sisimpään – mistä ja mihin kaikki heijastuu.

”Perhosten valtakunta on jotakin sellaista, mikä saa ihmisen valon syttymään.” – Ylva Haru

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 31.3.2023 20:00.