EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.10.2018  /  Konepajan Bruno  /  Helsinki

Ylioppilaskunnan Soittajat: Sinfoniakonsertti 2.0

Ylioppilaskunnan Soittajat: Sinfoniakonsertti 2.0 Liput
Takaisin

Ladataan…

Konepajalla soi ensi kerran teräksinen neuvostopaatos ja sinfonia

Ylioppilaskunnan Soittajat tekee lokakuisessa syysillassa historiaa soittamalla VR:n Pasilan vanhassa veturihallissa ensimmäisenä täysimittaisena sinfoniaorkesterina. Viime vuosina mediahuomiotakin saaneella Konepajan Brunolla on nähty enenevissä määrin erilaisia kokeilevia kulttuuritapahtumia kuten elokuvanäytöksiä, kamarikonsertteja ja levynjulkistustilaisuuksia, mutta nyt rentoa konserttisalia ja loungea yhdistelevään teollisuusmiljööseen sovitetaan klassisen musiikin räjähtävä kuulokokemus.

Laajimmillaan liki 70-henkinen Ylioppilaskunnan Soittajat konsertoi yli 1 000 neliön konepajalla näyttävällä neuvostoteemaisella ohjelmistolla, johon mahtuu ääntä, tunnevyöryjä ja metallia. Vaskien pauhu kuljettaa kuulijan nostalgiamatkalle itänaapurin menneisyyteen, joka hekumoi industrialismin ja futurismin aamunkoitteen ensi säteissä.  Väliajattoman konsertin johtaa orkesterin kapellimestari Tomas Djupsjöbacka.

 

Ohjelma:

Mosolov: Teräsvalimo

Šostakovitš: Sinfonia nro 5 d-molli

 

Tomas Djupsjöbacka - kapellimestari

ys.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Klo 19:00

Facebook-tapahtuma

Ovet klo 18:00