EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 25.8.2024  /  Tampereen Stadion  /  Tampere

Yleisurheilun Motonet GP

Yleisurheilun Motonet GP Liput

Yleisurheilun Motonet GP-sarjan finaalitapahtuma tiistaina 25.08.2024 Ratinan Stadionilla.

Näe paikan päällä MM-kisoihin matkaavat suomalaiset ja kansainväliset urheilijat. Tervetuloa seuraamaan huippuyleisurheilua Tampereelle!

www.motonetgp.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Tarkasta lopullinen aikataulu www.motonetgp.fi

Numeroimattomat istumapaikat.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Pyörätuolipaikkoja ei ole erikseen rajattu lipunmyynnissä. Parhaimmat paikat pyörätuolille löytyvät A- ja D-katsomon tasanteilta.

VIP-lippu sisältää ruokailun VIP-tilassa (tilat avoinna koko kilpailuiden ajan) ja istumapaikka omalta rajatulta alueelta pääkatsomosta.

    • VIP tila sijaitsee Ratinassa pääkatsomon alla, etusuoran puolessa välissä. VIP-tilassa on mahdollista katsella kilpailutapahtumia. VIP-tilan välittömässä läheisyydessä on myös WC-tilat. VIP-tila aukeaa 1h ennen tapahtuman alkua
    • VIP sisältää buffet-ruoan, kahvin ja jälkiruoan. Lisäksi tarjolla on alkoholittomia juomia. VIP-katsomopaikat ovat suoraan VIP-tilan yläpuolella erikseen merkatulla alueella. Katsomo on katettu.
    Myynti loppuu 25.8.2024 17:35.
    Tampereen Stadion
    Ratinan rantatie 1, 33900, Tampere