EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14.10.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Yiorgos Fakanas Group feat. Guthrie Govan (UK/GRE)

Yiorgos Fakanas Group feat. Guthrie Govan (UK/GRE) Liput

HUOM! TAMPEREEN KEIKKAPAIKKA VAIHTUNUT G LIVELABIIN

Tampereen Yo-Talon keikalle ostetut liput sellaisenaan G Livelabissa, eikä tämä vaadi asiakkaalta mitään toimenpiteitä.

Tapahtuma on siirtynyt. Alkuperäiselle päivämäärälle 6.5.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 8.5.2021 mennessä.

***

Tämän päivän valovoimaisimpien kitaristien joukkoon lukeutuva Guthrie Govan lyö hynttyyt yhteen kreikkalaisen Yiorgos Fakanas Groupin kanssa ja ryhmä tarjoilee rouhean kattauksen jazz-rockkia toukokuussa 2021 Jyväskylässä, Tampereella sekä Helsingissä.

Siemenet Govanin yhteistyölle Kreikan merkittävimpien nykymuusikoiden joukkoon lukeutuvan basisti Yiorgos Fakanasin kanssa kylvettiin herrojen jaettua lavan Ateenassa 2012. Yhteistyö sai jatkoa muutamia vuosia myöhemmin yhteisen Euroopan kiertueen merkeissä, jolta taltioitiin myös "The Nest ..Live in Athens" -livelevy.

Pitkän linjan bassotaituri Yiorgos Fakanasin mittavaan uraan mahtuu lukuisia levytyksiä sekä sessiohommia niin omalla nimellään kuin lukuisten kansainvälisten huippumuusikoidenkin (mm. Frank Gambale, Anthony Jackson, Dave Weckl, Dennis Chambers, Mike Stern) kanssa. Musiikkikentän todellisena moniosaajana myös opettaminen on näytellyt jo pitkään merkittävää roolia Fakanasin uralla. Hän on kirjoittanut lukuisia teoksia musiikin teoriasta sekä basson soitosta ja on johtanut Kreikan suurinta musiikkioppilaitosta jo yli 20 vuotta. Fakanasin lisäksi Yiorgos Fakanas Groupin perusryhmän muodostavat kosketinsoittaja Dimitris Sevdalis sekä rumpali Menios Pasialis.

Kitaravelho Guthrie Govan on puolestaan tunnettu valtavasta monipuolisuudestaan. Mestarin sormissa taittuvat eri tyylit ja tekniikat pienimpiäkin nyansseja myöten vaivatta.

Nyt kun lavalle vyörytetään kerralla kokonainen kärkiketju soittimensa suvereenisti hallitsevia virtuooseja, sopii keikoilta odottaa todellista instrumentaalimusiikin dominanssia - helmeilevää vuorovaikutusta ja tiukkaa sooloilua huumoria unohtamatta!


Yiorgos Fakanas Group feat. Guthrie Govan - Volonta

Juha Aitakangas - Ain´t Nobody (Chaka Khan cover)

www.facebook.com/musiikkisato
www.musiikkisato.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 38 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 14.10.2021 20:00.