EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 14.10.2020  /  Ilokivi  /  Jyväskylä

Yiorgos Fakanas Group feat. Guthrie Govan

Yiorgos Fakanas Group feat. Guthrie Govan Liput

The Aristocrats -yhtyeen kitaravelho Guthrie Govan lyö hynttyyt yhteen Yiorgos Fakanas Groupin kanssa ja starttaa Euroopan kiertueelle lokakuussa. Ryhmä tarjoilee rouhean kattauksen väkevää fuusiojazzia Helsingin Konepaja-salilla, Tampereen Jack The Roosterissa ja Jyväskylän Ilokivessä.

Tämän päivän valovoimaisimpien kitaristien joukkoon lukeutuva Guthrie Govan tunnetaan vahvasta monipuolisuudestaan. Hänen näpeissään taipuvat vaivatta eri tyylit ja tekniikat. Siemenet Govanin yhteistyölle Kreikan arvostetuimpien basistien joukkoon lukeutuvan Yiorgos Fakanasin kanssa sai alkunsa miesten jaettua lavan Ateenassa 2012. Yhteistyö sai jatkoa muutamia vuosia myöhemmin ja 2019 ryhmä julkaisi "The Nest ...Live in Athens" -livelevyn 2018 Italiassa ja Kreikassa soitetulta minikiertueelta.

Nyt nelikko nähdään ensi kertaa yhdessä myös Suomessa. Keikoilla taotaan takuulla fuusion kovaan ytimeen idearikasta ja taidokasta sooloilua, heittäytymistä ja helmeilevää vuorovaikutusta - ja Govanin tuntien huumoria unohtamatta.

Guthrie Govan - Kitara
Dimitris Sevdalis - Koskettimet
Yiorgos Fakanas - Basso
Menios Pasialis - Rummut

Youtube | Facebook

www.musiikkisato.fi
www.facebook.com/musiikkisato


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

 

Liput ovelta 38 €.


 

 

Myynti loppuu 14.10.2020 19:00.