EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.11.2021  /  Suolahtisali  /  Äänekoski

Yhteenpunoutuneet - Kamarikuoro Sonoren 30v. juhlakonsertti

Yhteenpunoutuneet - Kamarikuoro Sonoren 30v. juhlakonsertti Liput

Juhlimme 30-vuotista laulumatkaamme konsertilla ja hyvällä syömisellä. Chef Tommi loihtii suolaiset ja makeat tarjoamiset konsertin väliajalle.

Luvassa täysin uusi ohjelmisto ja monipuolinen kattaus eri tyylisuuntia. Olemme saaneet pari varta vasten meille sovitettua kappaletta. Odotamme innolla, että pääsemme pitkästä aikaa esiintymään.

Konsertin johtaa Malla Kärkkäinen ja ohjaus on Pilvi Hongan käsialaa. Pianossa Tuomo Mustonen ja kanteleessa Olga Kolari. Tanssin pyörteissä näette ihanan pariskunnan Riitta ja Lauri "Late" Pitkänen / Tanssin taikaa.

Facebook-tapahtuma


Aika: Ovet klo 13:30

Esityksen kesto n. 2h 30min

Liput ovelta 30 € / 17,50 €

Myynti loppuu 5.11.2021 12:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot