EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.9.2020  /  G Livelab  /  Helsinki

Yeboyah

Yeboyah Liput

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S-kollektiivin riveissä niin Flow'n, Ruisrockin kuin Tavastiankin lavat valloittanut Yeboyah eli Rebekka Aili Kuukka lukeutuu kotimaisen hip hop -kentän kiinnostavimpiin tekijöihin.

Yeboyah nousi rytinällä räp-diggareiden tietoisuuteen vuoden 2017 Broflake-debyyttisinglellään ja keväällä 2019 julkaistu Elovena-EP esitteli upean ja kantaaottavan audiovisuaalisen kokonaisuuden, joka ravisteli käsityksiä suomalaisuudesta. Vuoden Tulokas -Emma-ehdokkuudella huomioitu taitava riimittelijä on myös ehtinyt fiittaamaan mm. Gasellien, Dilemman ja Pesson albumeilla.

Syyskuussa Yeboyah saapuu G Livelab Helsinkiin tarjoilemaan kattauksen tämän hetken tuoreinta suomiräppiä.

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.