EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 24.8.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Yeboyah - Elovena EP-julkkarit

Yeboyah - Elovena EP-julkkarit Liput

YEBOYAHIN ELOVENA EP-JULKKAREITA JUHLITAAN KUUDENNELLA LINJALLA

Myrskyvaroitukseksikin kutsuttu Broflake -debyyttisingle saa odotettua jatkoa 26.7., kun Yeboyah julkaisee kesäisen Elovena EP -esikoisensa. Omakustanteinen EP sisältää nimikkokappale Elovenan lisäksi Intron ja kolme kappaletta: Aili, Skitti ja Peili. Skitti -kappaleella feattaa nouseva artisti Isaac Sene.

Yeboyah:lle tunnusomainen vahva visuaalisuus korostuu tässä julkaisussa jokaisen kappaleen saadessa oman musiikkivideonsa. Elovena Visual EP julkaistaan Youtubessa 26.7. klo 12:00.

"Maaliskuussa jätin kaikki vanhat demot pöytälaatikkoon ja päätin lähteä toteuttamaan unelmaani EP-kokonaisuudesta, johon kuuluisi musiikin lisäksi kokopitkä visuaalinen puoli. Kappaleet syntyivät orgaanisesti yhdessä tuottaja Palmrothin kanssa ja videota lähdimme tuottamaan yhdessä ystäväni Jasmina Amzilin kanssa. Heidän lisäkseen projektissa on ollut mukana iso työryhmä luovia ammattilaisia, ystäviämme ja perhettä, joiden jokaisen työpanos on ollut korvaamattoman arvokas ja merkityksellinen." - Yeboyah

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowssakin erottuvalla lavapreesenssillään loistava Yeboyah eli Rebekka Aili Kuukka on ehtinyt jo esiintyä niin täpötäydellä Flow Festivalin Red Arenalla, loppuunmyydyllä Tavastialla kuin Ruisrockissakin. Yeboyah:n vakuuttavia räppejä kuullaan myös Gasellien, Dilemman sekä Pesson uusimmilla albumeilla. Tulevan julkaisun nimikkokappaletta Elovenaa on artistin Sideways -esiintymisten perusteella kutsuttu jo hittipotentiaalia omaavaksi (Helsingin sanomat) vuoden kotimaiseksi (Rumba).

"Elovena EP on matka mun sielunmaisemaan. Elovena Visual EP tukee vahvasti levyn musiikillista tarinankerrontaa. Sitä, kuinka olen inspiroitunut uraauurtavista naisista (Intro) ja heidän tukensa avulla löytänyt itsestäni voiman lähteä toteuttamaan unelmiani rohkeasti (Aili). Olen löytänyt ystäviä, joiden kanssa voin toteuttaa itseäni vapaasti (Skitti) ja he yhdessä luonnon kanssa muistuttavat minua siitä, ettei elämä ole niin vakavaa, vaikka välillä pitääkin käydä syvillä vesillä ja reflektoida (Peili). Loppujen lopuksi olemme kaikki samanlaisia ja erilaisia, tarvitsevia, keskeneräisiä upeita luonnon luomuksia ja toistemme tuella voimme tulla nähdyksi ja vapauttaa meissä valmiina olevan voiman (Elovena)!" - Yeboyah

Visuaalisella EP:llä nähdään Yeboyah:n rinnalla suomalaisia kulttuurimaailman ja tasa-arvon rakentajia kuten Koko Hubara, Maryan Abdulkarim ja Sonya Lindfors, sekä useita muita vaikuttajia. Kokonaisuuden ovat ohjanneet Inka Pitkänen, ohjaaja-koreografi Ima Iduozee, ohjaaja-dokumentaristi Carmen Baltzar, sekä näyttelijä-ohjaaja Geoffrey Erista. Koko audiovisuaalinen tuotanto on omakustanteinen.

Illan DJ:nä toimii AC.

www.facebook.com/yeboyah
www.kuudeslinja.com
www.allday.fi

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.