EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.11.2024  /  Lahden Urheilu- ja messukeskus  /  Lahti

XXL Mössö Metalli 2024

XXL Mössö Metalli 2024 Liput

XXL MÖSSÖ METALLI 2024


Möysän Musaklubin järjestämän XXL Mössö Pikkujoulujen 2024 toinen päivä on tänä vuonna omistettu kotimaiselle metallimusiikille.

Lauantaina 9.11.2024 Lahden Messukeskuksen valtaa ensimmäistä kertaa XXL Mössö Metalli Pikkujoulut, joissa esiintyvät takuuvarmat metallikansan viihdyttäjät:

Stam1na, Turmion Kätilöt, Korpiklaani, Mokoma, ja Lost Society.

”Meiltä on ihan ensimmäisestä XXL Mössöstä lähtien, eli vuodesta 2016, asti kyselty, että milloin Mössö tekee oikean metallifestarin Lahteen. Nyt on sen vuoro, ja olemme innoissamme tästä! Lahteen on myös hyvät kulkuyhteydet, joten kauempaakin on helppo tulla XXL Mössö Metalli Pikkujouluihin”


VIP-lippuja on myynnissä kolmessa eri hintakategoriassa: VIP-A -alueen pöydät ovat lähimpänä lavaa. Kaikkiin VIP-lippuihin sisältyy monipuolinen buffet-ruokailu, oma pöytäpaikka seurueelle koko illan ajaksi ja mahdollisuus päästä lavan eteen VIP-alueen puolella. VIP-alueella on oma baaritiski, ja Mössön VIP-henkilökunta huolehtii vieraiden viihtyvyydestä. VIP-vieraille on oma sisäänkäynti sekä narikka. Kaikkien hintakategorioiden VIP-vieraille jaetaan VIP-passit, kaulanauhat sekä pikkujoululahjakassit, jotka sisältävät mm. XXL Metalli Mössö-paidan.

XXL Mössö on Möysän Musaklubin festivaalikonsepti, jossa legendaarisen Mössön tunnelma viedään klubikeikkaa isompaan mittakaavaan: talvella pikkujoulufestivaaleille Lahden Messukeskukseen ja kesällä ulkoilmatapahtumana kesäfestareille Mukkulan Tapahtumapuistoon. Tavoitteena on vakiinnuttaa myös XXL Metalli Mössö osaksi laadukkaasti toteutettujen Mössöläisten tapahtumaelämysten valikoimaa.

XXL Mössö-tapahtumia on järjestetty vuodesta 2016, ja yleisömäärä on vuosittain kasvanut. Vuoden 2023 XXL Mössö Pikkujoulu oli ennakkoon loppuunmyyty, ja 4750 myydyllä lipulla syksyn suurin Suomessa järjestetty sisäfestivaali. Pikkujoulufestivaalin lisäksi vuodesta 2023 on järjestetty myös kesäfestari XXL Kesä Mössö Lahdessa Mukkulan tapahtumapuistossa. Vuoden 2024 XXL Kesä Mössö juhlitaan 14.-15.6. 2024.

Katso muut XXL Mössö festivaalit:

XXL Mössö Kesä 2024
☀️

XXL Mössö Pikkujoulut 2024
🎅🏻


www.moysa.fi


Ikäraja: K-18

VIP-liput on rajattu aluettain, joissa ALUE A on lähinnä katsomoa sisältäen parhaimmat istumapaikat. 

Istumapaikat ovat numeroimattomia. 

VIP-liput sisältävät buffet-ruokailun.


Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä
Muuta huomioitavaa: Kaikki Lahden Messukeskuksen palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten vieraiden saavutettavissa. Palvelemme kaikkia käyttäjäryhmiä mahdollisimman tasapuolisesti. Tilat täyttävät SRMK F1 ja G1 vaatimukset esteettömyyden osalta.Lahden Messukeskuksessa on esteettömät WC-tilat.

Myynti loppuu 9.11.2024 17:00.