EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.12.2021  /  Basso Club  /  Oulu

Kinkkuklubi: Xmas Movie Night -burleskishow

Kinkkuklubi: Xmas Movie Night -burleskishow Liput

Säkenöivät pikkujoulut tarjoilee Kinky Carnival Burlesque ja More Burlesque, kun Kinkkuklubi tuo Basson lavalle kahdeksan upeaa esitystä, joista valtaosa on jälleen aivan uutta nähtävää oululaiselle burleskiyleisölle!

Joulukuun Kinkkuklubin teemana on joulun hämyiset illat elokuvien, tv-sarjojen ja suklaakonvehtirasioiden äärellä - ja onpa esityksissä myös muistettu teitä, jotka ette niin joulusta välitä! Tule siis avoimin mielin paikalle nauttimaan juhlavasta kattauksesta, kun kimaltaen lavan valtaavat...

SIN D. SKYE (HKI)
BETTY BELLEVUE (HKI)
LALA L'MORE
O'DETTA OPIUM
LALA'S FOLLIES
DIRECTOR'S KAT

Illan juontaa ihastuttava Zaza Wonder ja pickupina toimii Kinkkujen oma glamatsoni The Empress!

HOX! Tapahtumassamme on käytössä Basso Clubin linjauksen mukaan koronapassi. Lataathan passin valmiiksi tai otat paperisin version mukaan klubille. Näin nopeutamme toimintaa ovella.

Tervetuloa nauttimaan burleskista taianomaisessa jouluhengessä kanssamme!

***

Noudatamme klubilla kulloinkin voimassa olevia THL:n suosituksia ja meillä on vahva maskisuositus aina, kun maskia on mahdollista käyttää. Ethän tule klubille oireisena ja pidät muihin asiakkaisiin turvavälin. Tervetuloa nauttimaan burleskista mahdollisimman turvallisesti!

Facebook

www.moreburlesque.com

kinkycarnivalburlesque.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:45
Showtime klo 22:15

Tapahtumassa on käytössä koronapassi. Varaudu esittämään koronapassi ja henkilöllisyystodistus saapuessasi tapahtumaan.

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto 2 h.

VIP-lippu sisältää : kuusi sisäänpääsyä ja istumapaikat parhaimmissa loosseissa lavan läheisyydessä. VIP-liput myynnissä vain ennakkoon.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.