EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 10.10.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Xiu Xiu (USA)

Xiu Xiu (USA) Liput

KOKEELLISEN MUSIIKIN VISIONÄÄRI XIU XIU HELSINKIIN LOKAKUUSSA

Elektronisen musiikin, rockin ja taidemusiikin rajakohdissa ennakkoluulottomasti operoiva Xiu Xiu palaa Suomeen syksyllä. Multi-instrumentalisti Jamie Stewartin ja Angela Seon luotsaama yhdysvaltalaiskokoonpano esiintyy Helsingin Kuudes Linja -klubilla tiistaina 10. lokakuuta. Neljän vuoden odotuksen jälkeen Suomeen palaavan yhtyeen konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Pitkän linjan muusikko Jamie Stewart on toiminut Xiu Xiun luovana johtajana tinkimättä kontroversaalista tyylistään jo yli 20 vuoden ajan. Voimakkaiden kappaleiden mieleenpainuvissa lyriikoissa käsitellään pelottomasti elämän suuria teemoja seksuaalisuudesta poliitikkaan, jotka kietoutuvat yhteen noisesta moderniin klassiseen, konemusiikista post-punkiin ja aasialaisesta lyömäsoitinmusiikista amerikkalaiseen folk-musiikkiin ammentavaan äänimaailmaan. Vuosien aikana yhtye on julkaissut lukuisia albumeita sekä versioinut artisteja Pussycat Dollsista Bauhausiin ja uudelleentulkinnut Angelo Badalamentin klassikoksi muodostuneen Twin Peaks -soundtrackin. Tuoreinta, keväällä 2023 ilmestynyttä kolmattatoista studioalbumia ”Ignore Grief” on ylistetty uudistumiskykyisen yhtyeen voimakkaimpana julkaisuna tähän mennessä.

Laajaa kansainvälistä arvostusta niin fanien kuin kriitikoidenkin parissa nauttiva Xiu Xiu nähtiin edellisen kerran Suomessa keväällä 2019. Yhtyeen kokoonpanon täydentää tätä nykyä mm. Devon ja Sparksin riveissä aiemmin vaikuttanut perkussionisti David Kendrick.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ostorajoitus max 8 kpl per asiakas.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 10.10.2023 19:00.