EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.8.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Wyman Family, Juniper Inc.

The Wyman Family, Juniper Inc. Liput

The Milestones joutuu peruuttamaan oman On The Rocks keikan sairastapauksen ja siihen liittyvän pakkokaranteenin johdosta. Bändi on osaltaan pahoillaan poikkeuksellisesta tilanteesta. Juniper Inc. ja The Wyman Family keikat toteutuvat klo 21 ja 22:30.

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisen kovaa ajoa, ja sitä on nyt tarjolla kolmen bändin voimin On The Rocksissa lauantaina 15.8.2020

The Wyman Family

The Wyman Family on vuonna 2012 perustettu helsinkiläinen rockbändi. Soittajien historiasta löytyvistä orkestereista mainittakoon esimerkiksi The Flaming Sideburns, 45 Degree Woman ja ympäri maailmaa kiertänyt kalifornialainen Bigelf. Musiikilliset vaikutteet ulottuvat Rollareiden ja Zeppelinin viitoittamasta klassisesta brittirockista etelän boogien ja bluesin kautta 60-lukulaiseen psykedeeliseen maalailuun.

Juniper Inc.

Juniper Inc. on vuonna 2013 Helsingissä perustettu katujyrä, jonka käynnistyessä tyrät rytkyy ja aitaa lakoaa. Musiikilliset juuret löytyvät syvältä rockista, maanläheisestä rytmibluesista ja jytäisästä boogiemeiningistä. Asiansa Juniper Inc. tuo yksiselitteisesti esille tiukassa livepaketissaan, jonka jälkeen hilipatihippaa-touhut unohtuu kummasti.

Kaikkeen jo mainittuun kummallisesti liittyen, alkuillan ja bändien väliaikamusan loihtii ilmoille mystinen Mr. Snuffy Downhill.

Oil up your engines and get ready, real Rock'n'roll never goes out of style!!!

Showtime:
Juniper Inc. - 20:30
The Wyman Family - 21:30
The Milestones - 22:30

---------------------------

On the Rocksin keikat toteutetaan rajatulla yleisökapasiteetilla turvavälejä noudattaen ja keikasta pääsee nauttimaan pöydän ääressä istuen. Voidaksemme taata turvallisen keikkaympäristön kaikille, pyydämme asiakkaitamme noudattamaan seuraavia ohjeita:

- Tapahtumiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on koronavirustartuntaan viittaavia oireita. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus.
- Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi sekä tasaisin väliajoin ravintolassa oleskelun aikana
- Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja vältä tungosta
- Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua

 

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.