EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.8.2020  /  Vihdin kesäteatteri  /  Vihti

Wuosisadan Live -juhlakonsertti

Wuosisadan Live -juhlakonsertti Liput

Wuosisadan Live

Huhtikuussa käynnistyneet Vihti Liven kulttuuriklubit ja asiakeskustelut ovat houkutelleet ruutujen äärelle kevään aikana yli 4000 katsojaa. Vihtiläisen 60-luvun rautalankamusiikista ammentavan Glendoran esiintymiseen 24.6. päättynyt kunnan kulttuuripalveluiden luotsaama etäpalvelu ei kuitenkaan aio päättää taivaltaan ilman asianmukaisia juhlallisuuksia.

14. elokuuta Vihdin kulttuurin ja taiteen tuki KULT ry., Vihdin kunnan kulttuuripalvelut ja Suur-Vihdin Kilta ry. yhteistyössä lukuisten paikallisten yrittäjien ja järjestöjen kanssa tuottavat kaikille kuntalaisille ilmaisen, koko päivän mittaisen Wuosisadan Live -livelähetyksen. Päivä huipentuu Vihdin Teatterin kesänäyttämöllä pidettävään suureen juhlakonserttiin.

Vihdin kulttuuripalveluiden kanssa yhteistyössä tapahtumaa ideoimassa ollut vihtiläinen ikäihmisten etäpalveluihin erikoistunut Etäpalvelu Helmi tarjoaa koronarajoituksista erityisesti kärsineille palvelukoteihin ja omiin koteihinsa eristyksiin pakotetuille seniorikansalaisille opastusta, kuinka päästä nauttimaan Wuosisadan Live -tapahtuman ohjelmasta etänä.

Liput juhlakonserttiin

Juhlakonserttiin myydään yleisön ja henkilökunnan turvallisuus huomioon ottaen rajattu 350 kappaleen erä lippuja, joiden tuotto ohjataan paikallisen kulttuuritoiminnan ja taiteen tukemiseen. Yleisölippujen lisäksi paikallisten yritysten ja yhdistysten on mahdollista tukea vihtiläistä kulttuuria ja taidetta yrityspaketein, jotka sisältävät mainosaikaa lähetyksessä ja liput juhlakonserttiin.

Wuosisadan Live -lähetyksen ja juhlakonsertin juontajana toimii Simo Takanen. Lähetyspäivän ohjelma tarkennetaan ja tiedotetaan viikkoa ennen tapahtumapäivää. Juhlakonsertissa esiintyvät ainakin seuraavat vihtiläiset taiteilijat: Elina Valkea, Minna-Karoliina Heino & Pilvi Huhta sekä Hiiden Laulu.

Wuosisadan Live on myös katsottavissa ilmaiseksi vihti.fi/live -sivun kautta, ja päivän ohjelma koostuu Vihdin vapaa-aikaan, hyvinvointiin, kulttuuriin ja taiteeseen liittyvästä sisällöstä.


Tapahtuman tuotannossa mukana muun muassa:

Vihdin kunnan kulttuuripalvelut
Vihdin kulttuurin ja taiteen tuki, KULT ry.
Joenrinne Films
PA-Rakki
Melodrama
Etäpalvelu Helmi
Suur-Vihdin Kilta
Vihdin Teatteri
Teatteri Nummela
Väkkärällä
Motivate
Vihdin Yrittäjät
YritysVihti

www.vihti.fi/live


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00

Esityksen kesto n. 2 h.

Tapahtuman tuotto ohjataan vihtiläisen kulttuuritoiminnan ja taiteen tukemiseen.

Myynti loppuu 14.8.2020 18:00.
Vihdin kesäteatteri
Kirkkoniementie, 03400, Vihti