EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 2. - To 4.8.2022  /  Ratinanniemen puisto  /  Tampere

Woyzeck

Woyzeck Liput

WOYZECK

Sirkus Supiainen

’Kuinka kaikki kärjistyy kohti traagista loppua’

Woyzeck on sorrettu. Woyzeck on sotilas. Woyzeck on herkkä nuori mies, joka joutuu vastakkain elämän ikävien puolien sekä itsensä kanssa. Woyzeck on Georg Büchnerin kirjoittamasta samannimisestä näytelmästä Rauli Katajavuoren monologinäytelmäksi sovittama visuaalisen teatterin esitys. Klassikoksi muodostunut kertomus Woyzeckistä on kiihottava tarina intohimosta, mustasukkaisuudesta, nöyryytyksestä ja kuolemasta.

Ohjaaja Rauli Katajavuoren tulkinta päivittää teoksen teatteri ja tanssitaiteilija Jasu Parviaisen esittämäksi sooloteokseksi. Pohjimmiltaan Woyzeck -esitys on tarinankerronnaksi naamioitu teatteriesitys valkoisen scifi-kupolin sisällä. Esityksen näyttämö on piskuinen areena, jossa esiintyjän esittämä kuvaelma imaisee yleisön mukaansa. Kupoliteltta toteuttaa sen, mihin perinteiseen yleisö-lava-suhteeseen perustuvat konsertit ja teatteriesitykset varsin harvoin pystyvät. Tila tihentää yleisön kokemusta, vetää sen lähemmäksi esityksen ja musiikin maailmaa.


supiainen.com/


Ikäraja: Ikäsuositus 10+

Esityskieli: suomi

Kesto: 1 h 30 min

Kuva: Rauli Katajavuori