EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4. - Su 5.2.2023  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Vierailu: Woyzeck Game

Vierailu: Woyzeck Game Liput

Esitystaiteen seuran Woyzeck Game on teatteria ja videopeliä yhdistävä esitys, johon yleisöllä on mahdollisuus osallistua joko katsojana, pelaajana tai pelihahmona. Ruumiita, koneita, haaveita, haamuja ja kyborgeja yhteen sekoittava esitys tekee uuden tulkinnan klassikosta ja teatterin merkityksestä nykyajassa. Se on kone, joka kysyy teknologian ja ihmisen yhteiseloa suhteessa arkeen ja vallankäyttöön. Helsingin Sanomien ylistämä esitys sai ensi-iltansa huhtikuussa 2022 Helsingin Rautatientorilla.

Kesto n. 4 tuntia. Esitys koostuu neljästä tunnin mittaisesta osasta ja sisältää kolme väliaikaa.

Lisätietoja esityksestä sekä pelaajaksi ilmoittautuminen löytyy täältä.

”Woyzeck Game sysää pelaajansa jatkuvaan itsetutkiskeluun ihmisen osasta, työn merkityksellisyydestä ja siitä, mitä kunkin ihmisen ominaislaadun kunnioittaminen oikeastaan tarkoittaa. Onko se pelkkä brändi vai voisiko kunnioittaminen lähteä liikkeelle jostain ihan muusta kuin työelämälle kelpaamisesta?
Harvoin tulen yhtä tietoiseksi niistä monista tunteista, joita vallankäyttötilanteeseen liittyy. Woyzeck Gamen tunnelma virittyy haavoittuvaiseksi, jopa unelmoivaksi. Esitys herkistää kohtaamisille ja on säälimätön vallankäyttöä kohtaan.”
– Maria Säkö, Helsingin Sanomat

www.teatteritelakka.fi


Lipunmyynti netissä päättyy tunti ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti Teatteri Telakalla aukeaa tunti ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Kesto n. 4 tuntia. Esitys koostuu neljästä tunnin mittaisesta osasta ja sisältää kolme väliaikaa.

Lisätietoja esityksestä sekä pelaajaksi ilmoittautuminen löytyy täältä.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 12 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.