EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.5.2022  /  Aura Company  /  Turku

Radanvarsi-festivaali: Woyzeck
klo 20:30

Radanvarsi-festivaali: Woyzeck Liput

’kuinka kaikki kärjistyy kohti traagista loppua’

Woyzeck on sorrettu. Woyzeck on sotilas. Woyzeck on herkkä nuori mies, joka joutuu vastakkain elämän ikävien puolien sekä itsensä kanssa. Woyzeck on Georg Büchnerin kirjoittamasta samannimisestä näytelmästä Rauli Katajavuoren monologinäytelmäksi sovittama visuaalisen teatterin esitys.

Klassikoksi muodostunut kertomus Woyzeckistä on kiihottava tarina intohimosta, mustasukkaisuudesta, nöyryytyksestä ja kuolemasta. Ohjaaja Rauli Katajavuoren tulkinta päivittää teoksen teatteri ja tanssitaiteilija Jasu Parviaisen esittämäksi sooloteokseksi.

Pohjimmiltaan Woyzeck -esitys on tarinnankerronnaksi naamioitu teatteriesitys valkoisen scifi- kupolin sisällä. Esityksen näyttämö on piskuinen areena, jossa esiintyjän esittämä kuvaelma imaisee yleisön mukaansa. Kupoliteltta toteuttaa sen, mihin perinteiseen yleisö-lava-suhteeseen perustuvat konsertit ja teatteriesitykset varsin harvoin pystyvät. Tila tihentää yleisön kokemusta, vetää sen lähemmäksi esityksen ja musiikin maailmaa.

Tuotanto: Sirkus Supiainen
Alkuperäisteksti: Georg Büchner
Ohjaus, tekstin sovitus, lavastus ja valosuunnittelu: Rauli Katajavuori
Esiintyjä: Jasu Parviainen
kesto: 90min

Aura Company

www.sirkusteatteriaura.com/radanvarsifestivaali


Ikäraja: 12+
Aika: klo 20:30

Esityksen kesto 90 min.

Aura Company
Ratapihankatu 53, 20100, Turku