EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.4.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Deep Waters & Dark Skies Tour 2023: WormWood (SWE), Mustan Kuun Lapset, Kuoleman Galleria

Deep Waters & Dark Skies Tour 2023: WormWood (SWE), Mustan Kuun Lapset, Kuoleman Galleria Liput

RAGING CANNON järjestää 2023 maalis- huhtikuun vaihteessa Deep Waters & Dark Skies kiertueen, joka kiertää kolmen bändin voimin Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Lutakon, Olympian ja On The Rocksin lavalla nähdään ruotsalaisen tunnelmallisen metallin lähettiläät WORMWOOD, pitkän keikkatauon jälkeen uudestisyntynyt 30-vuotista uraansa julistava MUSTAN KUUN LAPSET, sekä tamperelainen dark metal saattue KUOLEMAN GALLERIA.

WORMWOOD

2014 perustettu Wormwood on ruotsalainen metalliyhtye, jonka musiikkia voi olla hankalaa määritellä lukuisten tyylien ja vaikutteiden yhdistämisen takia. Kuulija kohtaa lukuisia musiikkityylejä extreme metallista pahaenteiseen tunnelmointiin, folk vivahteita, suoraa asenteellista garage rockia ja tunnelmallisia harmonisia väliosia. Tärkein tyylillinen osatekijä on kuitenkin melodia. Kaikki tämä maustettuna isolla kauhalla melankoliaa ja utuista maisemointia. Tämän on todistettu olevan voittoisa konsepti, joka on ylistetty yhtyeen fanien keskuudessa ympäri maailmaa. Yhtye on julkaissut kolme täyspitkää albumia, jotka kaikki ovat käväisseet Ruotsin virallisella listalla. Wormwood on myös kaksi kertaa voittanut parhaan Rock/Metal yhtyeen tittelin Ruotsin P3 Gold Awardsissa vuosina 2019 ja 2021.

https://blacklodge.se/artists/...
https://www.facebook.com/Wormw...
https://www.instagram.com/wormwoodofficial
https://wormwood-official.band...
https://open.spotify.com/artis...

MUSTAN KUUN LAPSET

1993 perustettu Mustan Kuun Lapset juhlii tulevana vuonna 30-vuotista olemassaoloaan. Harvoin keikkaileva yhtye soittaa juhlavuoden kunniaksi tukun klubi- ja festarikeikkoja, sekä julkaisee alkuvuodesta uutta materiaalia ep-levyn muodossa! Mustan Kuun Lapset on julkaissut uransa aikana seitsemän albumia, kaksi kokoelmaa sekä useita sinkkuja ja ep:itä. Suomen virallisella listalla bändi on päässyt vierailemaan kolmesti: 2007 Morfiinisiivet -singlellä sekä 2017 Saatto ja 2019 Valo -albumeilla.

https://mustankuunlapset.fi/
https://www.facebook.com/musta...
https://www.instagram.com/must...
https://mustankuunlapset.bandc...
https://open.spotify.com/artis...

KUOLEMAN GALLERIA

Vuonna 2012 yhden miehen visiosta syntyneenä projektina käynnistynyt, mutta pian täysimittaiseksi kokoonpanoksi laajentunut Kuoleman Galleria julkaisi kolmannen albuminsa "Armon Loppu" vuoden 2022 helmikuussa. Yhtye laulaa elämän pimeästä puolesta ja kauhuelokuvien tapaan käsittelyyn pääsevät niin ihmisyyden piilossa olevat vääristymät, hirveydet kuin pelotkin. Kuoleman Gallerian maailmassa uskoa ei ole ja toivo syntyy siitä, kun raavit kohmeisin käsin viimeistä märkää tulitikkua saadaksesi kokea hetkellisen lämmöntunteen. Yhtye yhdistää musiikissaan dark ja black metal elementtejä rokahtavaan poljentoon ja kerroksellisiin melodioihin.

"Kuoleman Galleriaa ja varsinkin "Armon Loppu"-albumia voi lämpimästi suositella synkästä suomenkielisestä metallista nauttiville, jotka etsivät jotain perus radiorock-yhtyeitä väkevämpää." [Kaaoszine - Ossi Kumpula 24.3.2022]

https://www.kuolemangalleria.n...
https://www.facebook.com/Kuole...
https://www.instagram.com/kuol...
https://kuolemangalleria.bandc...
https://open.spotify.com/artis...

Aikataulu:
20:00 ovet
20:30 Kuoleman Galleria
21:30 Mustan Kuun Lapset
22:30 Wormwood

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.