EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.9.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Wolfheart

Wolfheart Liput

WOLFHEART JULKAISEE UUDEN ALBUMIN JA JUHLII SEN JULKKAREITA TAVASTIALLA!

Talvimetallin kuninkaat ovat palanneet – Wolfheart julkaisee järkälemäisen kuudennen albuminsa “King of the North” 16.9.2022. Yhtye juhlistaa albumin julkaisua Tavastia-klubilla torstaina 22.9.2022. Keikka on Wolfheartin ainoa esiintyminen Suomessa loppuvuonna.Vuonna 2020 kriitikoiden ylistämän “Wolves of Karelia” -albumin julkaissut Wolfheart ei jäänyt laakereilleen lepäämään pandemian peruttua bändin lukuisat kiertueet Euroopassa ja Yhdysvalloissa. 

Metallimusiikin monitoimimies Tuomas Saukkosen johtama yhtye julkaisi “Skull Soldiers” -EP:n jo keväällä 2021 ja ryhtyi heti työstämään kuudetta albumiaan. “King of the North” jatkaa siitä, mihin sen edeltäjillä jäätiin; äärimmäinen raskaus lyö kättä murskaavan melankolian kanssa tavalla, johon vain yksi yhtye pystyy. Albumin juuri julkaistu ensimmäinen single “Ancestor” on siitä kylmäävän komea esimerkki.

***

  Saavutettavuus:Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

  Tapahtumapaikka on esteetön.

  ***

  Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

  Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

  Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

  Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

  Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


  Ikäraja: K-18
  Aika: Ovet klo 19:00

  Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

  Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

  Myynti loppuu 22.9.2022 19:00.