EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.8.2020  /  Torikorttelit  /  Helsinki

Wolf

Wolf Liput

Wolf luo taiteilijoille ja ajattelijoille vapaan, rennon, intiimin tilan kokeilla uutta yleisön edessä, turvassa.

Ekassa Wolfissa keskeneräisyyttä lavalla harjoitti 24 esiintyjää ja komboa. Tämän vuoden Wolf on (jälleen) yllätys, koska yllätykset ovat elämän suola. Ohjaaja Andriy Zholdakin sanoin: "Länsimaissa vallitsee samankaltaisuuden tunne, tunne, että tiedämme etukäteen mitä tapahtuu. Tiedämme mitä tapahtuu huomenna, ensi viikolla, vuoden päästä. Tiedämme kenelle pitää soittaa, millaisia tunteita täytyy syntyä erilaisissa tilanteissa, mitä pitää sanoa." Tätä asetelmaa vastaan Wolfkin kapinoi.

Jos et voi hillitä itseäsi, viime vuoden tunnelmiin pääset kurkkaamaan tästä. "Aivan loistava tapahtuma. Rentoa. Keskeneräistä. Komeaa. Intiimiä. Itkettävää. Tunnelmallista. Kaikkea tätä ja vielä parhaat ihmiset. Kyllä on tämä hyvä."

Tervetuloa, laita viestiä jos halajat lavallekin!

Facebook

www.openflower.fi/#wolf


Ikäraja: K-18

Ystävälipun ostamalla voit tukea Wolfia & keskeneräisyyttä voimallisemmin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Torikorttelit
Katariinankatu 4, 00170, Helsinki