EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 24.11.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Synth City: Witch Of The Vale, Suzi Sabotage, Levinsky

Helsinki Synth City: Witch Of The Vale, Suzi Sabotage, Levinsky Liput

Helsinki Synth City järjestää On The Rocksissa 24.11. Club Anvilin ennakkobileet, joissa nähdään vahva ja edustava kattaus tummasävyistä elektronista musiikkia.

Helsinkiläinen Levinsky esittää elokuvallista, melodista, tarttuvaa ja progressiivistakin post-synthwavea. Levinskyn musiikin tulkitsee voimakkaan visuaalisesti tanssitaiteilija Susanna Leinivaara.

Suzi Sabotage, "suomalainen seireeni" on dark coldwave -artisti Helsingistä. Hänen kylmä ja tummanpuhuva, syntetisaattoreilla luotu äänimaisemansa on sekä tanssittava että eteerinen.

Skotlantilainen darkwave-genren nouseva komeetta Witch Of The Vale tekee Suomen ensiesiintymisensä. Ennen Helsingin-keikkaansa tämä tummasävyinen, voimakas ja melodinen duo esiintyy goottirocklegenda Fields Of The Nephilimin ja The Birthday Massacren kanssa Skotlannissa ja Englannissa.

Tätä et halua missata!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.