EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17. - La 18.6.2022  /  Kouvolan Teatteri  /  Kouvola

Wine Fest Kouvola

Wine Fest Kouvola Liput

WINE FEST KOUVOLA tuo kattavan ja viihtyisän viinitapahtuman Kouvolan keskustaan.

Yli 200 upeaa viiniä maisteltavana ja pääset tutustumaan uusiin makututtavuuksiin, sommelierien ja viinintekijöiden opastuksella. Maukas valikoima kuohuviiniä, samppanjaa, puna, valko- ja roséviiniä. Löydät tapahtumasta myös konjakkia, calvadosia ja muita väkeviä, unohtamatta tietenkään maukkaita ja kesäisiä cocktaileja.

Wine Fest rakentuu Kouvolan keskustaan Kouvolan Teatterin upeaan ja viihtyisään miljööhön. Sisätilat tarjoavat tunnelmallisen viinikokonaisuuden, master class tastingien, cocktail- ja tapas baarien saattelemana. Wine Festin piha-alueella pääset nauttimaan kesän festivaalitunnelmasta ja kaupunkifestivaalin huumasta. Piha-alueelta (Kansalaisopiston edusta) löydät katettua festivaalialuetta ja istumapaikkoja.

Tapahtumassa pääset tutustumaan euroopan palkittuihin viinitaloihin. Mukana viinitaloja ja tekijöitä Saksasta, Italiasta ja Espanjasta.

Luvassa rutkasti viiniä, juomaa ja kesäfestivaali tunnelmaa, aivan Kouvolan ytimessä.

Wine Fest Kouvola - Facebook

www.winefestkouvola.fi


Ikäraja: K-18

LIPUKKEET
Juomat maksetaan juomalipukkeilla, jotka voi lunastaa tapahtuman lipukepisteiltä vain kortilla.

VIINILASIT
Tapahtumasta saat viinilasin käyttöösi tapahtuman ajaksi. Lasi tulee palauttaa palautuspisteelle tapahtumasta lähtiessä.

JUOMA JA RUOKA
Viinien lisäksi festivaalilta löydät maittavia tapaksia ja pientä suolaista, kuten myös kesäisen cocktail baarin. Saatavilla myös muita alkoholijuomia ja virvokkeita. Tapahtumasta löydät paikallisen Panimo Hopan olutpisteen.

MASTER CLASS TASTINGIT
Lähde makumatkalle Master Class tastingien myötä. Löydä uusia tuttavuuksia, samalla kun tutustut viinituottajien, viinitalojen ja makujen maailmaan. Master class tastingejä, viinitalojen päämiesten johdolla. Liput tastingeihin tulevat myyntiin lähempänä tapahtumaa.

AUKIOLOAJAT

Pe 17.6. Klo 15-23
La 18.6. Klo 15-23

Kouvolan Teatteri
Salpausselänkatu 38, 45100, Kouvola