EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.6.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Wilma

Wilma Liput

Anna Kuoppamäen ja Hans Anderssonin perustama Wilma-yhtye soitti itsensä musadiggarien ja kriitikoiden sydämiin heti Pölyä kuusta -debyyttialbuminsa myötä vuonna 1992.

Wilman lempeän haikeasti leijuva, mutta tyylikkäillä kitaran särähdyksillä ja psykedelian suuntaan kumartavilla urkuriffeillä ryyditetty musiikki rinnastui britti-indien ja dream-popin uranuurtajiin.

90-luvun aikana Wilma kehitti tunnistettavaa soundiaan yhä pidemmälle. Kokeelliset tuotannot, massiiviset kitarasoundit sekä kone- ja elektrovaikutteet tekivät Wilmasta yhden 90-luvun kiinnostavimmista yhtyeistä.

Vuonna 2000 julkaistiin neljäs albumi Lovestore, jota seuranneiden keikkojen jälkeen Wilman bänditoiminta hiipui. Kevättalvella 2022 yhtye heräsi juhlistamaan 30 vuotta aiemmin julkaistua esikoisalbumiaan. Jälleennäkemisen yhteydessä syntyi idea paluusta keikkalavoille: yhtye on keikkaillut jälleen vuoden 2024 alusta lähtien ja esiintyy G Livelabissa 28. kesäkuuta.

Kokoonpano:

Anna Kuoppamäki (laulu)

Hans Andersson (kitara)

Marko Nyberg (basso)

Anssi Sopanen (rummut)

Mia Keurulainen (laulu, koskettimet)

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00