EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 23.5.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

William Duvall (USA)

William Duvall (USA) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 27.4.2020, 4.4.2021 tai 14.10.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.8.2021 mennessä.
______________________

Alice in Chains -vokalisti William DuVallin keikalle uusi päivämäärä sekä tapahtumapaikka


One Alone -debyyttialbumiin perustuvan illan aiemmin ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle
keikalle


Jo kertaalleen huhtikuulle siirretty Alice in Chains -vokalisti William DuVallin soolokeikka siirtyy uudemman kerran ja saa raameikseen Tavastian. Far Out Productions ja Internationaali Säätö tuovat tähden Helsinkiin 14.10.2021. Jo aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle. Liput voi halutessaan myös palauttaa Tikettiin 31.3.2021 saakka.

Karismaattisena esiintyjänä tunnettu DuVall julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa One Alone 2019. Yli 35 vuotta menestyksekästä uraa luonut tähti on ottanut albumilleen kantavaksi teemaksi yksinkertaisuuden. Täysin akustinen levy on miellyttävää vastapainoa niille äänivalleille, joista DuVall on opittu tuntemaan pitkän uransa aikana.


"Minulle tuli tunne, että haluan kuoria kaiken ylimääräisen, ja tämä albumi on yksinkertaisesti yksi ääni ja yksi kitara. Se paljastaa sen, mitä olen syvimmiltäni laulajana, kitaristina ja musiikintekijänä", DuVall kertoo.

Albumin jokainen raita on Williamille henkilökohtaisista lähtökodista kirjoitettu, ja kokemusta on kuvailtu jopa meditatiiviseksi - lavan molemmin puolin. Luvassa on myös valikoituja Alice in Chains -kappaleita, jotka täydentävät illan tunnelmaa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Myynti loppuu 23.5.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot