EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 27.4.2020  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

William Duvall (USA)

William Duvall (USA) Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt.

Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä.
Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palatuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat.

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

Alice In Chainsin laulajana tunnettu William Duvall Helsingin Konepaja-Salissa huhtikuussa 2020

Far Out Productions ja Internetionaali Säätö tuovat ensi huhtikuussa Suomeen mielenkiintoisen vieraan: Alice In Chainsin vokalistina maailmantähdeksi sinkaissut William DuVall nähdään Helsingissä Konepaja-Salissa 27.4.2020.

Karismaattisena esiintyjänä tunnettu DuVall julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa One Alone viime perjantaina, ja voit tsekata levyltä lohkotun White Hot -sinkun intiimin liveversion nyt täältä. Levyn avausraidan virallinen 'Til The Light Guides Me Home -musiikkivideo löytyy niin ikään YouTubesta.

Yli 35 vuotta menestyksekästä uraa luonut William on One Alone -albumilla yksinkertaisuuden lähteillä. Täysin akustinen levy on hyvää vastapainoa niille äänivalleille, joiden kanssa hänet on totuttu kuulemaan pitkän uransa aikana.

"Minulle tuli tunne, että haluan kuoria kaiken ylimääräisen, ja tämä albumi on yksinkertaisesti yksi ääni ja yksi kitara. Se paljastaa sen, mitä olen syvimmiltäni laulajana, kitaristina ja musiikintekijänä", DuVall kertoo.

Jokainen albumin raita on jollain tavalla henkilökohtainen ja tehty Williamin sydäntä lähellä olevista asioista tai ihmisistä, ja kokemusta on kuvailtu jopa meditatiiviseksi - lavan molemmin puolin. Luvassa on myös valikoituja Alice In Chains -kappaleita, jotka täydentävät illan tunnelmaa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 21:30

Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki