EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 4.4.2021  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

William Duvall (USA)

William Duvall (USA) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 27.4.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 25.7.2020 mennessä.
______________________

Alice In Chainsin laulajana tunnettu William Duvall Helsingin Konepaja-Salissa huhtikuussa 2021

Far Out Productions ja Internetionaali Säätö tuovat ensi huhtikuussa Suomeen mielenkiintoisen vieraan: Alice In Chainsin vokalistina maailmantähdeksi sinkaissut William DuVall nähdään Helsingissä Konepaja-Salissa 4.4.2021.

Karismaattisena esiintyjänä tunnettu DuVall julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa One Alone viime perjantaina, ja voit tsekata levyltä lohkotun White Hot -sinkun intiimin liveversion nyt täältä. Levyn avausraidan virallinen 'Til The Light Guides Me Home -musiikkivideo löytyy niin ikään YouTubesta.

Yli 35 vuotta menestyksekästä uraa luonut William on One Alone -albumilla yksinkertaisuuden lähteillä. Täysin akustinen levy on hyvää vastapainoa niille äänivalleille, joiden kanssa hänet on totuttu kuulemaan pitkän uransa aikana.

"Minulle tuli tunne, että haluan kuoria kaiken ylimääräisen, ja tämä albumi on yksinkertaisesti yksi ääni ja yksi kitara. Se paljastaa sen, mitä olen syvimmiltäni laulajana, kitaristina ja musiikintekijänä", DuVall kertoo.

Jokainen albumin raita on jollain tavalla henkilökohtainen ja tehty Williamin sydäntä lähellä olevista asioista tai ihmisistä, ja kokemusta on kuvailtu jopa meditatiiviseksi - lavan molemmin puolin. Luvassa on myös valikoituja Alice In Chains -kappaleita, jotka täydentävät illan tunnelmaa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 21:30

Myynti loppuu 4.4.2021 19:00.
Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki