EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.11.2021  /  Ääniwalli  /  Helsinki

William: Boy Wonder - levyjulkkarit

William: Boy Wonder - levyjulkkarit Liput

WILLIAM: BOY WONDER -LEVYJULKKARIT

Perjantaina 12.11.2021 juhlitaan williamin uuden BOY WONDER -albumin levyjulkkareita Helsingin Ääniwallissa.

BOY WONDER kuvaa taitavasti artistin mielenmaisemaa kuluneesta vuodesta, yhtäkkisestä menestyksestä ja sen mukanaan tuomasta yksinäisyydestä.

Vuonna 2020 ilmiöksi noussut william on vakiinnuttanut lyhyessä ajassa paikkansa Suomen suosituimpien ja kuunnelluimpien artistien joukosta.

”Penelope” -jättihitillä fiitanneen jenkkiartisti Cleverin ja williamin yhteistyö on saanut jatkoa ja lopputulos kuullaan BOY WONDERin avausraidalla ”Rockstar”. Lisäksi albumilla fiittaavat Bizi, Le Fvbelos sekä bonusraidalla kuultavat veljekset Ville Galle ja Mäk Gälis.

Williamin Shakespeare -debyyttialbumia on striimattu yli 34 miljoonaa kertaa ja sen ykkösjulkaisu ”Penelope” vietti Spotifyn kärkisijalla ilmiömäiset 137 päivää. Shakespeare nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle ja striimasi suoratoistopalveluissa lyhyessä ajassa platinaa.

Odotetun uuden albumin levyjulkkarikeikka järjestetään Ääniwallissa 12.11. Tapahtumassa on mukana myös illan avaava lämppäri, joka julkaistaan lähempänä ajankohtaa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.


Myynti loppuu 12.11.2021 21:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot