EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.1. - La 16.11.2024  /  Wildclub  /  Kirkkonummi

Wildclub 2024

Wildclub 2024 Liput

Wildclub on tasokas ja siisti eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus. Olemme toimineet vuodesta 2007 Uudellamaalla Espoon ja Kirkkonummen rajamailla, n. 25 km Helsingin rautatieasemalta. Meillä on turvallinen ja suvaitseva ilmapiiri ja täällä voitte toteuttaa omia ja yhteistä fantasioita.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Illoissamme noudatetaan salassapitoa, ohjeita ja hyvää käytöstä. Vieraamme saapuvat iltoihin eri reittien kautta Suomesta ja ulkomailta. Klubimme on saanut hyvää palautetta ja moni on kertonut, että meillä otetaan uudetkin aina lämpimästi vastaan.

Kartano mahdollistaa myös upeat puitteet erilaisille vieraiden omille tapahtumille. Voit vuokrata tiloja kahden tai oman ryhmän käyttöön erilaisiin tarkoituksiin.

Aikaisempaa kokemusta sinun ei tarvitse omata. Kaikkihan me olemme aloittaneet joskus ja kokemuksesta voisi jopa sanoa, että mikään ei ole sen jännittävämpää kuin se eka kerta. Ystävällinen ja mukava henkilökunta on tukenasi ottaessasi ensiaskelaita.

Osallistumispakkoa aktiviteetteihin ei ole. Olet aivan yhtä tervetullut iltoihimme vain tanssimaan, katselemaan ja nauttimaan tunnelmasta.

Tiloissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten ota omat mielijuomat mukaan. Järjestäjien puolelta tarjolla on pientä iltapalaa ja alkoholittomia juomia. Toivomme alkoholin käytön olevan käyttäjillä hallussa.

www.wildclub.fi/


Ikäraja: K-18

PAIKKA

Wildclub aikuisviihdekeskus on korkeatasoinen ja viihtyisä 600 neliömetrin kartano, joka herättää eroottisia tunteita ja tarjoaa mahdollisuuden monenlaisiin kokeiluihin. Vuodesta 2007 lähtien olemme tarjonneet ainutlaatuisia elämyksiä Uudellamaalla, Kirkkonummella.

VIERAAT

Kartanolle saapuu eri-ikäisiä vieraita niin Suomesta kuin ulkomailta. Illoissa vierailee keskimäärin noin 150 henkeä.

ILMAPIIRI JA KÄYTÖS

Meillä vallitsee turvallinen ja suvaitsevainen ilmapiiri, jossa voit toteuttaa omia fantasioitasi sekä jakaa yhteisiä kokemuksia. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, keskinäiseen sopimukseen ja toisten kunnioittamiseen. Illoissamme noudatetaan salassapitoa, annettuja ohjeita ja hyviä käytöstapoja. Clubimme on saanut kiitosta ja myönteistä palautetta. Uudet vieraat otetaan lämpimästi vastaan ja ystävällinen henkilökuntamme on valmis tukemaan ensiaskeleillasi. Osallistuminen aktiviteetteihin on vapaaehtoista, eikä ketään saa koskea ilman lupaa. Ilmoita välittömästi henkilökunnalle, mikäli kohtaat asiattomuutta tai huonoa käytöstä.

SIISTETYS

Siisteyden ylläpitäminen on jokaisen vierailijamme vastuulla, ja toivomme yhteistyötä tässä asiassa. Pyrimme varmistamaan, että tilat pysyvät puhtaina ja miellyttävinä kaikille. Ota omat suojalakanat mukaan tarvittaessa. Sattuessa vahinkoja, ilmoita asiasta henkilökunnalle. Roskat kuuluvat roskiksiin ja tyhjät juomapullot tai tölkit tulee laittaa niille varattuihin astioihin.

PALJON MAHDOLLISUUKSIA

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia sessioihin kartanomme eri kokoonpanoilla, mukaan lukien domina, master, orjatar ja orja. Palveluihimme kuuluvat myös hieronta nais- ja mieshierojan toimesta, meikkauspalvelut TV-ladyille, still- ja videokuvausmahdollisuudet, bondage-koulutus ja räätälöityjä ohjelmia polttarivieraille ja muihin juhliin. Lisäksi järjestämme pari- ja seksuaaliterapiaa sekä neuvontaa. Uutuuksina tarjoamme yöpymisen lukollisissa huoneissa, miesten omat illat sekä squirttausopetusta naisille, miehille ja pareille.

Lisätietoja ja yhteydenotot: [email protected]

OMAT TILAISUUDET

Tarjoamme upeat puitteet myös vieraiden omille tapahtumille. Voit vuokrata koko kartanon yksityiskäyttöön, kahden hengen tapaaminen tai suuremmalle ryhmälle.

TAPAHTUMAT

 • Eroottiset Illat: Tarkoitettu pareille, naisille, TV-ladyille ja sopivalle määrälle yksin saapuvia miehiä.
 • Gang-Bang Illat: Avoinna kaikille, illassa on suurempi määrä yksin saapuvia miehiä.
 • Yhdistelmä BDSM/Fetish ja Erotiikka: Pareille, naisille, TV-ladyille ja sopivalle määrälle yksin saapuvia miehiä. Omat kerrokset ja yhteiset tilat.

ILMOITTAUTUMINEN

 1. Rekisteröidy ensin kutsuvieraaksi osoitteessa: https://wildclub.fi/fi/vieraat/kirjaudu
 2. Hanki liput Tiketistä.

LIPUT

 1. Parit ja Naiset: Voivat hankkia liput suoraan Tiketistä ilman ennakkoilmoittautumista kaikkiin iltoihin.
 2. Miehet: Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista Iralle sekä kutsun hankkimista soittamalla numeroon 0440555602 (eroottisiin ja kinky/Fetish-iltoihin). Liput ostetaan suoraan ovelta kutsua tai nimimerkkiä vastaan. GB-iltoihin miehet ostavat liput Tiketistä.
 3. Liput on mahdollista vaihtaa päivältä toiselle. Vaihdot tulee tehdä tapahtumapäivänä klo 12.00 mennessä. Vaihdot tehdään asiakaspalvelun kautta.

AIKATAULUT

 • Ovet avautuvat klo 19.00 ja ilta päättyy klo 01.00.
 • Ennalta sovitut varamiehet saapuvat infopisteeseen 18.45.
 • Ensikertalaisten kierrokset klo 19.30–20.00.
 • Illan infotilaisuus aulassa noin klo 20.00.

SAAPUMINEN JA KARTTA

 • Saapuminen omalla autolla tai taksilla. Noudata tarkasti annettuja ajo-ohjeita ja karttaa, vältä ajelemasta naapurien pihoille.
 • Järjestämme kimppatilataksin Helsingin rautatieasemalta Wildclubille. Kyytiin pääset vain ennakkoon Tiketistä ostetuilla lipuilla, hinta 30 € per henkilö (meno-paluu).
 • GB-iltoihin ryhmäbussilla, mailiohjeen mukaisesti.
 • Lisätietoja saapumisesta saat, kun olet liittynyt kutsuvieraslistalle wildclub.fi/vieraat.

KIMPPATAKSI

Meno: kello 18.30 Helsingin rautatieasemalta (P-Posti) Wildclubille.
Paluu: kello 01.00 Wildclubilta Helsingin rautatieaseman taksitolpan läheisyyteen.
Myynti loppuu tapahtumapäivinä klo 12.00

TARJOILU

Ota mukaan omat suosikkijuomasi. Suosittelemme kohtuullista alkoholin käyttöä. Laittomat päihteet ovat kiellettyjä. Tarjolla on pientä iltapalaa.

PUKEUTUMINEN

Toivottavaa on eroottinen tai fetish-tyylinen pukeutuminen. Suosittelemme kevyitä vaatteita, kuten t-paitoja, boksereita tai pikkumekkoja. Ulkovaatteet, pitkät housut ja paidat säilytetään lukollisissa lokeroissa. Kengille avolokero.

KUVAAMINEN

Emme kuvaa vieraitamme ja kännykät tulee säilyttää omassa lukollisessa vaatelokerossa.

LISÄTIETOJA JA PALAUTE

Liity kutsuvieraaksi pysyäksesi ajan tasalla. Lähetämme uutiskirjeen ennen iltoja, jossa on saapumisohjeita, tietoa tulevista illoista sekä mahdollisista muutoksista.

OHJEET

Etiketti | Yleistietoa | Varamiehet | Saapuminen | Kimppakyyti | Ilmoittautuminen

Yhteystiedot

wildclub.fi | 0440555602 | [email protected]

Seuraa Meitä Sosiaalisessa Mediassa

Instagram: instagram.com/wildclubi/
Facebook: facebook.com/wildclubi

Lämpimästi Tervetuloa!

Wildclub
Masalantie 627, 02440, Kirkkonummi