EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.7.2020  /  Shamrock  /  Vantaa

WIL & Konsta

WIL & Konsta Liput

WILon laulaja-lauluntekijä, jonka kappaleet kertovat nuorten aikuisten voitoista ja vaikeuksista. Soljuvaa kerrontaa ja koukuttavia kertosäkeitä kirjoittava räppäri tunnetaan muun muassa Alttarilla, Sinitarraa, Nuoret feat. Nikke Ankara ja Täydellistä elämää -kappaleista..

Wilin omakohtaiset lyriikat, popin ja räpin liitto sekä energinen lavakarisma ovat sulattaneet sydämiä jo yli kymmenen vuoden ajan, sillä nuori artisti aloitti musiikin tekemisen jo 12-vuotiaana. Hänen kappaleensa ovat viihtyneet sekä Spotifyn TOP20-listalla että television kanavatunnareina.

WIL: Spotify | Youtube


Warm-up (lämppäri) Konsta

1998 syntyneelle Vantaalaiselle Konstalle on kertynyt kilometrejä, mainetta ja keikkakokemusta jo useammalta vuodelta ja nuorukainen on ehtinyt aiemmin levyttää mm. maankuullun Aksimin, viiksistä tunnetun Stigin sekä Warnerille albumiaan työstävän Chrizayn kanssa.

Konsta: Spotify | Youtube

www.shamrock.fi


Ikäraja: K-20
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista showtime: www.shamrock.fi