EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.2.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Wigwam Revisited & Vesa Aaltonen Prog Band Play Music of WIGWAM & TASAVALLAN PRESIDENTTI Feat. Jukka Tolonen ja Jukka Gustavson

Wigwam Revisited & Vesa Aaltonen Prog Band Play Music of WIGWAM & TASAVALLAN PRESIDENTTI Feat. Jukka Tolonen ja Jukka Gustavson Liput

Wigwam Revisited & Vesa Aaltonen Prog Band Play Music of
WIGWAM & TASAVALLAN PRESIDENTTI

Feat. Jukka Tolonen ja Jukka Gustavson

Wigwam Revisited ja Vesa Aaltonen Prog Band soittavat 4.2.2023 Helsingin Korjaamon Vaunusalissa harvinaislaatuisen yhteisillan esittäen Suomen legendaarisimpiin progenimiin kuuluvien Wigwamin ja Tasavallan Presidentin tuotantoa.

Lavalle nousevat em. yhtyeiden huippumuusikoiden lisäksi molemmissa kokoonpanoissa esiintyvä, Wigwamin tunnetuimmasta kokoonpanosta tutuksi tullut Jukka Gustavson sekä Tasavallan Presidentti -yhtyeen toinen perustajajäsenistä, todella harvoin keikkalavoilla nähtävä Jukka Tolonen.

Wigwam ja Tasavallan Presidentti ovat molemmat kiistatta 1970-luvun kotimaisen rock-musiikin merkittävimpiä kokoonpanoja. Konsertissa kuullaan molempien yhtyeiden tunnetuimpia kappaleita ja tarkkaan valikoituja teoksia läpi vuosien.

Wigwam Revisited ja Vesa Aaltonen Prog Band ovat ainoat olemassa olevat Wigwam ja Tasavallan Presidentti -yhtyeiden muusikoista koostuvat kokoonpanot. Tämän lähemmäs em. yhtyeiden musiikkia et enää pääse.

Wigwam Revisited:

Mikko Rintanen - koskettimet ja laulu
Puka Oinonen - kitara
Janne Brunberg - basso
Jan Noponen - rummut
feat.
Jukka Gustavson - urut ja laulu

Vesa Aaltonen Prog Band:

Vesa Aaltonen - rummut
Jari Heino - basso
Jere Haakana - kitara
Ilmari Rönkä - puhaltimet
Timo Pratskin - koskettimet
feat.
Jukka Tolonen - basso
Jukka Gustavson - laulu
Ella Tepponen - laulu

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
21:00 Vesa Aaltonen 22:30 Wigwam Revisited

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 4.2.2023 20:00.