EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.4.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

White Trash plays Social Distortion, Ihanteet Riekaleina, Covers Left Alive

White Trash plays Social Distortion, Ihanteet Riekaleina, Covers Left Alive Liput

Sensational Punk’n’Roll Tribute Night!

Huhtikuun 13. stadissa on kevät ja On The Rocksissa bileet! Tänäänkin menee Hyvin! -klubi tekee paluun Mikonkadulle vuoden tauon jälkeen ja tällä kertaa illan musiikillisena teemana on Punk’n’Roll ja lainabiisit! Illan aikana lavalle nousee jo lähes legendaarinen White Trash Plays Social Distortion sekä tätä iltaa varten täysin eksklusiiviset keikat soittavat Ihanteet Riekaleina ja Covers Left Alive.

Covers Left Alive

Stadilaisen katurockin kruunujalokivi Lovers Left Alive esiintyy yhden illan lainavaatteissa nimellä Covers Left Alive. Luvassa on katurockia, Replacementsia, Nycii, Trash On Deliveryy ja tujaus enkelten kaupungin löyhkää.

Ihanteet Riekaleina

Ihanteet Riekaleina on Once In A Lifetime -kokoonpano, joka soittaa ensimmäisen ja ehkä ainoan julkisen keikkansa Stadissa. Bändi on kasattu prominenteista rockfiguureista, jotka ovat tuttuja mm. sellaissta bändeistä, kuten Flippipuisto, Lehtivihreät, The Pistones, The Whistleblower ja Ystävät. Yhtyeen setti koostuu mm. Ratsian, Wouden, Rancidin, Demolution 23:n ja Nollaseiskan biisesitä eli laatua on luvassa!

White Trash Plays Social Distortion

White Trash Plays Social Distortion vetää nimensä mukaisesti pelkkää Social Distortionia, joka on yksi kaikkien aikojen parhaista punk-bändeistä! Yhtyeen jäseneten CV:t ovat täynnä pelkkää priimaa, kuten Häiriköt, Hybrid Children, Santa Cruz ja Devil I Know, joten laatu on taattu ja varmasti lähtee!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.