EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.9.2024  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Where's My Bible + Brymir, Enemies Everywhere

Where's My Bible + Brymir, Enemies Everywhere Liput

Where’s My Bible julkaisee syyskuussa kauan odotetun albuminsa “Kave”.

Yhtye juhlii albumia levynjulkaisukeikalla legendaarisella Lahden Mössöllä 13.9.2024. Lavalle astelevat lisäksi kotimaan metalliylpeys Brymir ja kovaa nousua tekevä Enemies Everywhere. Illan toteuttavat yhteistyössä Black March Evens ja Möysän Musaklubi.

WHERE’S MY BIBLE
Where’s My Bible on suomalainen vuonna 2016 perustettu väkivahva metalliyhtye. Heidän musiikkinsa yhdistelee taitavasti melodista death metallia ja black metal -vaikutteita. Yhtye aloitti uuden aikakautensa vuonna 2022 julkaisemalla rohkean konsepti-EP:n “Circle”.
Tämän tyylisuunnan myötä he esittelevät musiikillaan uusia melodisia elementtejä, munaisia kansansoittimia ja skandinaavista mytologiaa.
Yhtye kävi Etelä-Amerikan kiertueella syys-lokakuun aikana esiintyen Argentiinassa, Chilessä, Perussa ja Brasiliassa.

BRYMIR

Melodisen death metalin nopeimpiin, raskaimpiin ja kauneimpiin yhtyeisiin lukeutuva BRYMIR julkaisi kehutun neljännen albuminsa "Voices In The Sky" elokuussa 2022. Albumin räjähtävä yhdistelmä melodiaa, melankoliaa ja armotonta nopeutta esittelee nälkäisen yhtyeen valmiina maailmanvalloitukseen.

ENEMIES EWERYWHERE

Pääkaupunkiseudulta ponnistava Enemies Everywhere tarjoilee ainutlaatuisen ja tuoreen näkemyksensä suomalaisesta deathcoresta. Enemies Everywheren tavoitteena on hyödyntää deathcoren parhaat puolet ja tuoda mukaan omat mausteensa, joihin lukeutuvat rytmisesti mielenkiintoiset breakdownit, massiiviset kertosäkeet ja sinfoniset orkesterisovitukset.

Tämä on ilta jota et halua jättää välistä!


Möysä: InstagramFacebook | X | Youtube

www.moysa.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 27 €

Klubikatsomo-lippu (sisältää keikkalipun)
- narikka sisältyy hintaan
- paikka klubikatsomosta josta erinomainen näkyvyys lavalle, halutessasi istumapaikka
- lippu vaihdetaan rannekkeeseen

⭐️ Aitiovaraukset keikalle tästä ⭐️


Z-YÖJUNA HELSINKIIN

Nyt pääset viikonloppuisin Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubin eli Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.

Viimeinen Z-juna perjantaisin ja lauantaisin lähtee Lahdesta Helsinkiin klo 00.30 ja on perillä Helsingissä klo 01.30. Jatkossa helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Tarkista juna-aikataulut täältä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Pyörätuolilla kulku Mössölle tapahtuu henkilökunnan avustamana sisäpihan kautta. Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla rajoitetusti.

Myynti loppuu 13.9.2024 23:59.