EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 31.10.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Wet (US)

Wet (US) Liput

YLISTETTY INDIEPOP-YHTYE WET SAAPUU HELSINGIN KORJAAMOLLE LOKAKUUSSA

WET esiintyy Helsingin Korjaamolla 31. lokakuuta 2024 osana heidän Euroopan kiertuettaan.

WET on New Yorkin Brooklynistä kotoisin oleva indiepop-yhtye, jonka muodostavat laulaja-lauluntekijä Kelly Zutrau, tuottaja Joe Valle ja kitaristi Marty Sulkow. Yhtye on tunnettu pehmeistä melodioistaan ja syvällisistä, monimutkaisia tunteita ja ihmissuhteita käsittelevistä lyriikoistaan.

WET julkaisi eponyymin debyytti-EP:nsä vuonna 2014 useita popmusiikin trendejä käynnistäneen Neon Gold -levy-yhtiön suojissa. Tämän jälkeen he siirtyivät suurelle Columbia Recordsille ja julkaisivat kiitetyt albumit "Don't You" (2016) ja "Still Run" (2018). Kolmas albumi, "Letter Blue" (2021), oli yhtyeen yhteisöllisin julkaisu, jolla oli mukana muun muassa Toro y Moin Chaz Bear ja Frank Oceanin kosketinsoittaja Buddy Ross. Viimeisin julkaisu, vuoden 2022 EP "Pink Room" esittelee yhtyeen tähän mennessä leikkisimmät ja luonnollisimmat kappaleet.

WET tunnetaan parhaiten kyvystään yhdistää herkkä ja voimakas laulu monikerroksisiin äänimaisemiin, jotka luovat vahvan emotionaalisen yhteyden kuulijoihin. Heidän musiikkinsa on usein introspektiivistä ja käsittelee henkilökohtaisia teemoja tavalla, joka resonoi laajan kuulijakunnan kanssa. Niin kriitikkojen kuin yleisönkin kiittelemä WET on esiintynyt muun muassa supersuositussa Late Night with Jimmy Fallon -ohjelmassa ja myynyt loppuun keikkojaan Webster Hallissa. Yhtye on kiertänyt muun muassa The 1975:n, Florence + the Machinen ja Toro y Moin lämmittelijänä.

Karismaattisen Kelly Zutraun laulutyyli ja lyriikat käsittelevät monimutkaisia tunteita, joissa yhdistyvät ilo, suru ja syyllisyys. Zutraun mukaan musiikki ei ole mustavalkoista, vaan se heijastaa elämän monimutkaisuutta ja tunteiden kirjavaa kirjoa. Tätä samaa kirjoa peilaavat myös WET:in live-esiintymiset, jotka tunnetaan intensiivisyydestään ja yhtyeen vahvasta yhteydestä yleisöön.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 34 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 31.10.2024 20:00.