EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.6.2022 - Ti 31.1.2023  /  Kuopio-halli  /  Kuopio

Welhot 2022-2023: Kausikortti

Welhot 2022-2023: Kausikortti Liput

Welhojen kausikortti kaudelle 2022-2023!

Yksilöinä ihaillut prinsessat ovat aina palvelleet hyvää, ja kauniin prinsessasadun todeksi eläminen on monen tytön unelma. Welhottaret ei ole kuitenkaan mikään perinteinen prinsessasatu.

Me Welhottaret edustamme matkaa tavallisesta tytöstä taitavaksi aikuiseksi, todelliseksi joukkuepelaajaksi ja huippu-urheilijaksi. Uskomme yksilöllisyyden ja asioiden valmiina saamisen sijaan yhdessä tekemiseen ja naisten huippu-urheiluun. Haluamme, että mahdollisimman moni tyttö saisi kokea miltä oman joukkueen 100% tuki tuntuu. Sen, mitä tarkoittaa itsensä toteuttaminen, harjoittelu, vaivannäkö, epäonnistuminen ja lopulta itsensä ylittäminen. Se opettaa vahvuutta, ystävyyttä sekä luottamusta. Hyväntahtoista kapinahenkeä ylläpitäen näemme vaivaa yhteisönä, ja nautimme eniten, kun kaveri onnistuu. Taistelukentillä emme odota pelastajaa, vaan kannamme itse sankarin viittaa toteuttaen yksilöä suurempaa, yhteistä unelmaa.

Ostamalla kausikorttimme olet osa tarinaamme!

Facebook | Instagram @welhottaret

www.welhot.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

KAUSIKORTTIEN TOIMITUS

Kausikortti postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen!
Verkkokaupassa valitsemasi toimitustapa koskee ainoastaan väliaikaista kausikorttia, joka käy otteluihin, ennen postitettavan kausikortin saapumista.
Voit valita toimitustavaksi noudon toimipisteestä, jolloin saat väliaikaisen kausikortin tilausta lunastaessasi. Tai voit valita toimitustavaksi PDF-lipun, jolloin saat väliaikaisen kausikortin suoraan sähköpostiisi. Lipun toimituksesta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Jos haluat myös väliaikaisen kausikortin postitse, ota yhteyttä hei@tiketti.fi .

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.