EN  FI  SV
0600-1-1616 Call Center Mon–Sat 9–21, Sun 11-19 (1,78 € / min. + lnc)
Official tickets to concerts, festivals, sports events, theater and live stream events from Tiketti webstore.
WARNING:
Internet Explorer 11 and older versions are no longer supported. Update your browser to newer version or use some other browser.

Fri 2. - Sat 3.8.2024  /  Vermon tapahtumapuisto  /  Espoo

Weekend Festival 2024: VIP tables ja cabanas

Weekend Festival 2024: VIP tables ja cabanas Tickets

www.wknd.fi


Age limit: 18+

VIP Cabana:

VIP Cabanan hintaan sisältyvät Diamond-liput takaavat sinulle ja seurueellesi VIP-pääsyn festivaalin parhaimpiin palveluihin ja elämyksiin. Valittavanasi on neljä eri vaihtoehtoa, Cabanat myydään aina sisältäen joko 5, 10, 15 tai 20 Diamond lippua seurueellesi. Voit varata Cabanan joko yhdeksi tai molemmiksi festaripäiviksi kerralla. Jokainen cabana on sisustettu mukavilla sohvilla ja pöydällä. VIP Cabanassasi sinua palvelee myös oma pöytiintarjoilu.

HUOM! Diamond-liput toimitetaan erikseen sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.

VIP Pöytä:

VIP-pöytä on tarkoitettu kuudelle hengelle, tarjoten eksklusiivisen tukikohdan koko festivaalin ajaksi. Sijoitettuna VIP-alueen korotetussa katsomossa, pöydät avaavat upean panoramanäkymän suoraan päälavalle, jotta voit kokea jokaisen hetken eturivistä – yksityisesti, mukavasti ja tyylikkäästi. Yhden pöydän hinta on 599 €, pöydät myydään molemmille festaripäiville erikseen. VIP Pöydän hintaan ei sisälly festarilippuja. Jokaisella pöytään tulevalla on oltava voimassa oleva VIP- tai DIAMOND-lippu, jotta he pääsevät alueelle ja pöytään.

Vermon tapahtumapuisto
Valjakkotie 1, 00370, Espoo