EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2. - La 3.8.2024  /  Vermon tapahtumapuisto  /  Espoo

Weekend Festival 2024: VIP-pöydät ja -cabanat

Weekend Festival 2024: VIP-pöydät ja -cabanat Liput

Viimeistele Weekend-kokemuksesi VIP-pöydällä tai -cabanalla!

www.wknd.fi


Ikäraja: Tapahtuma on K-18

VIP Cabana:

VIP Cabanan hintaan sisältyvät Diamond-liput takaavat sinulle ja seurueellesi VIP-pääsyn festivaalin parhaimpiin palveluihin ja elämyksiin. Valittavanasi on neljä eri vaihtoehtoa, Cabanat myydään aina sisältäen joko 5, 10, 15 tai 20 Diamond lippua seurueellesi. Jokainen cabana on sisustettu mukavilla sohvilla ja pöydällä. VIP Cabanassasi sinua palvelee myös oma pöytiintarjoilu.

HUOM! Diamond-liput toimitetaan erikseen sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.

VIP pöytä:

VIP pöytä on tarkoitettu kuudelle hengelle, tarjoten eksklusiivisen tukikohdan koko festivaalin ajaksi. Sijoitettuna VIP-alueen korotetussa katsomossa, pöydät avaavat upean panoramanäkymän suoraan päälavalle, jotta voit kokea jokaisen hetken eturivistä – yksityisesti, mukavasti ja tyylikkäästi. Yhden pöydän hinta on 599 €, pöydät myydään molemmille festaripäiville erikseen. VIP pöydän hintaan ei sisälly festarilippuja. Jokaisella pöytään tulevalla on oltava voimassa oleva VIP- tai DIAMOND-lippu, jotta he pääsevät alueelle ja pöytään.

VIP Standard -pöytä:

VIP Standard -pöytä on tarkoitettu kuudelle hengelle, tarjoten tukikohdan koko festivaalin ajaksi. Pöytiä on VIP-alueella runsaasti, mutta voit nyt varata yhden pöytäpenkkisetin itsellesi ja porukallesi koko päiväksi. VIP Standard -pöydät sijaitsevat maatasossa kattamattomalla alueella VIP-korokkeen läheisyydessä. Yhden Standard -pöydän hinta on 125 €, ja pöydät myydään molemmille festaripäiville erikseen. VIP Standard -pöydän hintaan ei sisälly festarilippuja. Jokaisella pöytään tulevalla on oltava voimassa oleva VIP- tai DIAMOND-lippu, jotta he pääsevät alueelle, jossa pöytä sijaitsee.

Vermon tapahtumapuisto
Valjakkotie 1, 00370, Espoo