EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2. - La 3.8.2024  /  Vermon tapahtumapuisto  /  Espoo

Weekend Festival 2024

Weekend Festival 2024 Liput

Weekend Festival tuo jälleen kesän parhaat bileet Espoon Vermoon 2.-3.8.2024!

Espoon Vermo muuntautuu kahdeksi päiväksi aikuisten huvipuistoksi, kun Disco Nation teema ja maailman #1 DJ:t saapuvat Weekendiin. Visuaalisesti näyttävillä neljällä esiintymislavalla nähdään suuri joukko kansainvälisiä ja paikallisia supertähtiä. Vuoden 2024 Weekend Festival järjestetään ikärajallisena ja on sallittu vain täysi-ikäisille festarivieraille.

Perjantai 2.8.:

Alan Walker
Boris Brejcha
Nicky Romero
Tiësto
Ann Clue
Darude
Deniz Bul
Frieder & Jakob
Jay De Lys
Kanine
Miane
Moritz Hofbauer
Rose Ringed
Showtek
Sub Zero Project
Wade
Agnia
Axity b2b Mike Ditchz b2b SM!LE b2b Thomas Will (Luxonia Special)
DeejaVu b2b Eric Altair b2b KLASS b2b KUOKKA b2b Robbe (Luxonia Special)
DIDnBASS
Dj hapan korppu
Galrav (Club Fury Special)
Kaimo K
Milla Lehto
Roman Jack

Lauantai 3.8.:

Alesso
R3HAB
Timmy Trumpet
Coone
Dion Visser
Brennan Heart
Da Tweekaz
Tungevaag
Vibe Chemistry
Will Sparks
Atmozfears
Atro
Chris Avantgarde
Dion Visser
Heavyweight
Heikki L b2b Markson
Juliet Fox
Miss Monique
Orkidea
Rebūke
Space 92
TMPR
Alge b2b Elementz b2b Miro Moore (Playhouse Special)
Devinity
Jayten b2b Japster
Jekaterina
Galrav (Club Fury Special)
Orion
Perttu
Rony Rex
Sluts Against Techno

Lue lisää tapahtumasta ja artisteista osoitteessa www.wknd.fi. Seuraa Weekend Festivalia Instagramissa, TikTokissa sekä Facebookissa ja pysy ajan tasalla tulevista artistijulkaisuista ja muista festivaalia koskevista uutisista.

www.wknd.fi


Ikäraja: Tapahtuma on K-18

Lipputyypit:

Perusliput (K-18)

 • Perusliput sisältävät pääsyn festivaalialueelle

PLUS -liput (K-18)

 • Oma sisäänkäyntikaista festivaalin portilla PLUS –asiakkaille

VIP -liput (K-18)

 • Oma sisäänkäyntikaista festivaalin portilla VIP -asiakkaille
 • Kaikki VIP -liput vaihdetaan rannekkeiksi, jolla voi poistua ja palata takaisin festivaalialueelle (lukuun ottamatta festivaalin viimeistä tuntia).
 • Viihtyisä VIP -alue, josta näkymä päälavalle
 • Oma baari VIP -alueella
 • Omat Wc:t VIP -alueella
 • Erillinen VIP -sisäalue

DIAMOND -liput (K-18)

  • Oma sisäänkäyntikaista festivaalin portilla DIAMOND -asiakkaille
  • DIAMOND -passi
  • Kaikki DIAMOND -liput vaihdetaan rannekkeiksi, jolla voi poistua ja palata takaisin festivaalialueelle (lukuun ottamatta festivaalin viimeistä tuntia).
  • Viihtyisä ja korotettu DIAMOND -alue, josta näkymä päälavalle
  • Oma baari DIAMOND -alueella
  • Sisältää myös kaikki VIP -lipun edut

  Viralliset jatkoliput (K-18)

  Avoin lippu Weekend Festivalin virallisille jatkoille. Jatkopaikat ja esiintyjät julkaistaan myöhemmin, jonka jälkeen avoin jatkolippu tulee päivittää sen jatkopaikan lippuun, johon haluat osallistua. Tiketti on yhteydessä lipun ostaneisiin lipun päivittämistä varten, kun se on ajankohtaista. Jatkotapahtumat ovat K-18.

  VIP Cabana:

  VIP Cabanan hintaan sisältyvät Diamond-liput takaavat sinulle ja seurueellesi VIP-pääsyn festivaalin parhaimpiin palveluihin ja elämyksiin. Valittavanasi on neljä eri vaihtoehtoa, Cabanat myydään aina sisältäen joko 5, 10, 15 tai 20 Diamond lippua seurueellesi. Voit varata Cabanan joko yhdeksi tai molemmiksi festaripäiviksi kerralla. Jokainen cabana on sisustettu mukavilla sohvilla ja pöydällä. VIP Cabanassasi sinua palvelee myös oma pöytiintarjoilu.

  VIP Pöytä:

  VIP-pöytä on tarkoitettu kuudelle hengelle, tarjoten eksklusiivisen tukikohdan koko festivaalin ajaksi. Sijoitettuna VIP-alueen korotetussa katsomossa, pöydät avaavat upean panoramanäkymän suoraan päälavalle, jotta voit kokea jokaisen hetken eturivistä – yksityisesti, mukavasti ja tyylikkäästi. Yhden pöydän hinta on 599 €, pöydät myydään molemmille festaripäiville erikseen. VIP Pöydän hintaan ei sisälly festarilippuja. Jokaisella pöytään tulevalla on oltava voimassa oleva VIP- tai DIAMOND-lippu, jotta he pääsevät alueelle ja pöytään.

  ***

  Rannekkeiksi vaihdetaan kaikki kahden päivän liput, sekä kaikki PLUS-, VIP- & DIAMOND -liput. Rannekkeilla pääsee vapaasti liikkumaan sisään ja ulos festivaalialueelta, lukuun ottamatta festivaalin viimeistä tuntia. HUOM! Yhden päivän peruslippuja ei vaihdeta rannekkeiksi. Rannekkeiden ennakkovaihtopisteet ilmoitetaan myöhemmin.

  Saavutettavuus: Festivaalialueen kaikki lava-alueet ja ravintola-alueet ovat saavutettavissa pyörätuolilla. Alue on suurimmaksi osaksi tasaista asfalttia ja alue on kokonaisuudessaan esteetön, lukuunottamatta Diamond-alueen korotettua katsomoa. Päälavan ja Future Stage -lavan läheisyydessä on omat pyörätuolikorokkeensa, joiden vierestä löytyy myös inva-WC. Avustajan tarpeessa olevan henkilön saattaja pääsee festivaalille maksutta. Avustaja ei tarvitse omaa erillistä lippua, ja saa oman rannekkeen festivaalialueen portilta. Avustettava ja avustaja voivat käyttää yhdessä VIP-sisäänkäyntiä saapuessaan festivaalialueelle. Alueelta löytyy useita bajamaja inva-WC-tiloja.

  Ostettujen lippujen päivitys kalliimpaan lipputyyppiin mahdollista, päivien vaihtaminen ei ole. Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

  Vermon tapahtumapuisto
  Valjakkotie 1, 00370, Espoo