EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - Su 3.7.2022  /  Kantolan Tapahtumapuisto  /  Hämeenlinna

Weekend Festival 2022

Weekend Festival 2022 Liput

Weekend Festival juhlii heinäkuussa 2022 kymmenvuotisjuhlaansa keskeisellä paikalla ja erinomaisien kulkuyhteyksien päässä Kantolan Tapahtumapuistossa, Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022.

Weekend Festivalin lavoilla nähdään tulevana kesänä yli 80 artistia.

Stormzy liittyy kymmenvuotisjuhlaansa viettävän festivaalin tähtikaartiin. Aiemmin julkaistut pääesiintyjät ovat tämän hetken maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Post Malone sekä kaksi kertaa vuoden DJ:ksi valittu David Guetta ja ranskalainen tuottaja DJ Snake.

Kymmenvuotisjuhlaa viettävän Weekend Festivalin artistikattaus tulee olemaan festivaalille ennennäkemättömän monipuolinen. Artistikattaus tulee pitämään yli 80 artistin voimin sisällään niin tanssi-, rap- ja popmusiikin kärkinimiä.

Festivaalin lavoilla nähdään Post Malonen, David Guettan, DJ Snaken ja Stormzyn lisäksi muun muassa Tove Lo, AJ Tracey, Lil Tjay, Meduza, Tchami, Rezz, Flo Milli, Tion Wayne, Sam Tompkins, Peach Tree Rascals, Elley Duhé, Boy Pablo, Jay1, Pi’erre Bourne ja Zhu.

Weekend Festivaliin on kiinnitetty myös kotimaisia kärkiartisteja, kuten esimerkiksi JVG, Blind Channel, Gasellit, Gettomasa, SANNI ja Pyhimys.

Kantolan Tapahtumapuiston lisäksi festivaalialueeseen kuuluvat myös sen vieressä olevat tehdasalueet, jonka myötä Weekend Festivalin tapahtuma-alue on monipuolisuutensa lisäksi myös pinta-alaltaan yksi kaikkien aikojen suurimmista koskaan toteutetuista festivaalialueista Suomessa.

Tapahtuma-alueella pääset kokemaan 4 eri esiintymislavan tarjoamia huippukeikkoja, nauttimaan ainutlaatuisista ruokaelämyksistä sekä osallistumaan lukuisiin erilaisiin oheispalveluihin.

Future Stage, klubimusiikille pyhitetty lava tulee sijaitsemaan tehdasalueella. Haluamme tarjota sujuvan ja rajoittamattoman elämyksen Future-alueella. Future-alueen ikäraja on 18-vuotta.

Vuodelta 2020 tai 2021 säästetyt liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden festareilla. 2 päivän säästetyllä lipulla saa 3 päivän rannekkeen.

Weekend Festival tarjoaa kansainvälisiä huippuesiintyjiä, ajankohtaisia kotimaisia esiintyjiä, kulinaristisia ruokaelämyksiä, ensiluokkaista palvelua, korkeatasoista VIP – kulttuuria sekä ikimuistettavia oheispalveluelämyksiä.

Tervetuloa kaikkien aikojen Weekend Festivaliin nauttimaan elämästä, musiikista ja elämyksistä yhdessä useiden kymmenien tuhansien Suomesta ja muualta Euroopasta saapuvien muiden saman henkisten ihmisten kanssa!

Perjantai
Post Malone, Tove Lo, AJ Tracey, Astrix, Boy Pablo, Gorgon City, Flo Milli, Peach Tree Rascals, Pi’erre Bourne, Tion Wayne, Zhu, Atro, Averagekidluke, Bess, Cledos, Costi, Devinity, Dose DJS, Etta, F, Heikki L, MC Koo, Melo, Proteus, Sexmane, Temper2, The Second Level

Lauantai
DJ Snake, Stormzy, Rezz, A1 x J1, Gordo, Jay1, Louisahhh, Surf Curse, Tchami, Discrete, Ege Zulu, Gasellit, Ibe, Isaac Sene, Jambo, JS16, Kiki, Milla Lehto, Mista S, Milwin, NCO, Orion, Pihlaja, Sanni, Sebastian Noto, Yeboyah, YesYes

Sunnuntai
David Guetta, Lil Tjay, Eli Brown, Meduza, NLE Choppa, Go_A, Elley Duhé, JVG, Sam Tompkins, Stella Bossi, Blind Channel, Gettomasa, Jesse Markin, K-System, Lauri Haav, Louie Blue, Madboiali, Martin K4rma, Mary Ann Hawkins, Pehmoaino, Pyhimys, Simona, Super8 & Tab, Turisti, Zacharian

***

AVOIMEN PÄIVÄLIPUN KÄYTTÖOHJE:

Avoimen päivälipun ostanut tai lahjaksi saanut pääsee vaihtamaan avoimen lippunsa päiväkohtaiseen lippuun, kun kaikki lipputyypit tulevat myyntiin vuoden 2022 puolella. Tarkempi lunastuksen ohjeistus toimitetaan lipunhaltijalle sähköpostitse, kun päiväkohtainen ohjelma julkaistaan ja päiväliput avataan myyntiin.

Voit myös hyödyntää avoimen päivälipun arvoa (99 €) muihin Weekend Festival 2022 lippuihin valitsemalla verkkokaupasta haluamasi Weekend Festival 2022 lipun ja syöttämällä koodisi ostoskorin lahjakortti-kenttään.

AVOIMEN PÄIVÄLIPUN LUNASTUSOHJE:

Mikäli olet ostanut avoimen päivälipun, voit lunastaa sillä lipun haluamallesi päivälle täällä.

***

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Alkuperäiselle päivämäärälle 7.-8.8.2020 & 5.-7.8.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Huom. To 5.8. päivälippu ei oikeuta pääsyä 2022 festivaaleille, vaan lippu on palautettava. Lippujen palauttaminen oli mahdollista 21.9.2021 saakka.

www.wknd.fi

www.wknd.fi


Ikäraja: Ikärajaton. Suositusikäraja K-15.
Ostorajoitus 6 lippua/ asiakas.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeenvaihdosta tiedotetaan lähempänä tapahtumaa.

Varausaika 2 päivää.

Priority (K-18) SISÄLTÄÄ:

 • Oma jonotuskaista festivaalin portilla Priority -asiakkaille
 • Priority -alue, josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
 • Oma baari Priority -alueella

Vuodelta 2020 tai 2021 säästetty Priority-lippu käy vuonna 2022 VIP-lipusta. Jos olet ostanut Priority-lipun vuoden 2020 tai 2021 Weekend Festivaliin, voit käyttää sen vuonna 2022 sellaisenaan.

 • Perjantain Priority-lippu = perjantain VIP-lippu
 • Lauantain Priority-lippu = lauantain VIP-lippu
 • 2 päivän Priority-lippu = 3 päivän VIP-lippu

VIP (K-18) SISÄLTÄÄ:

 • Nopea jonotuskaista festivaalin portilla VIP-asiakkaille
 • Ilmainen narikkapalvelu VIP-alueella
 • Oma VIP-baari
 • Oma VIP-ruokamyynti
 • Oma näyttävä VIP-tila, josta on hyvä näkyvyys festivaalialueelle
 • Oma WC-alue
 • Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana

Platinum VIP (K-18) SISÄLTÄÄ:

 • Pääsy Platinum Loungeen sekä kaikkiin VIP-alueisiin
 • Platinum VIP passi
 • Pöytiintarjoilu
 • Omat WC-tilat
 • VIP sisäänkäynti tapahtumaan
 • Ilmainen narikka festivaalilla

Huomaathan että lippuja on todella rajoitettu määrä ja valitettavasti niitä ei riitä kaikille.

VIP Pöytä (max 6 hlö)

Ota kaikki irti Weekend Festival kokemuksestasi ja tule nauttimaan maailmanluokan supertähdistä VIP-asiakkaana!

Festarihumun keskellä saatat haluta istahtaa hetkeksi rauhoittumaan. Varaa VIP-pöytä ja nauti huippubaarimikkojen kehittelemät parhaat drinkit kavereidesi kanssa.

VIP-pöytiä on saatavilla rajoitetusti ja ne on myyty loppuun aiempina vuosina, joten toimi nopeasti ja varmista pöytä seurueellesi ajoissa!

Jokaisella pöytään tulevalla pitää olla oma VIP-lippu.

VIP Lounge (max 8 hlö)

VIP Lounge on kaikkein eeppisin tapa kokea Weekend Festival. Muiden VIP -palveluiden lisäksi VIP -Loungeen sisältyy eksklusiivinen pääsy VIP -Lounge parvekkeelle josta on paras mahdollinen näkyvyys päälavalle ja festivaalikentälle. VIP -Loungeen kuuluu pääsy henkilökohtaiseen loossiin, jossa on valmiina sohvat ja pöytä ryhmällesi (max. 8 henkilöä) ja voitte katsoa sieltä halutessanne kaikki päälavan huippuartistien keikat. Lisäksi käytössä on omat eksklusiiviset baari -ja ravintolapalvelut, sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme. Lippuja VIP Loungeen on saatavilla rajoitetusti ja ne on myyty loppuun aiempina vuosina. Jokaisella ryhmään kuuluvalla pitää olla oma VIP -lippu.

MAJOITUS - Weekend Village leirintäalue

Weekend Village leirintäalue on elämää sykkivä ja turvallinen majoitusalue useille tuhansille elämästään nauttiville festivaalivieraille Weekend Festivalin aikana. Leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee noin kilometrin päässä festivaalialueesta.

Weekend Villagessa ihmiset tapaavat toisensa elämysalueella, jossa syntyy parhaimmillaan kansainvälisiä ystävyyssuhteita koko elämänmittaiseksi ajaksi.

Jokaiselle majoitustuotteelle on oma lippu, jonka lisäksi jokaisella leirintäasiakkaalle tulee erikseen ostaa leirintälippu ja festivaaliranneke. Leirintäalueelle ei ole ikärajaa.

Weekend Village palvelee festivaalivieraita perjantaista 1.7. klo 9 alkaen maanantaihin 4.7. klo 12 saakka.

Lisätietoa leirintäalueesta: www.wknd.fi

Weekend Villagesta pääset varaamaan seuraavanlaisia majoitusvaihtoehtoja:

 • Telttapaikan valmiiksi pystytetyllä teltalla
 • Auto + telttapaikka. Auto pysäköidään teltan viereen
 • Telttapaikan omalla teltalla

LEIRINTÄLIPPU:
Leirintälippu sisältää sisäänpääsyn leirintäalueelle. Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen. Jokaisella leirintäasiakkaalla tulee olla oma leirintäranneke sekä festivaalilippu, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.

VALMIIKSI PYSTYTETTY TELTTA:
Max. 2 henkilöä / teltta

Valmiiksi pystytetyt teltat ovat uusia, 2 hengen telttoja. Valittavana on myös Kartent, joka kestää sadetta, tuulta, pysyy pimeänä ja viileänä aamuisin ja on ekologinen kierrätyskatongista valmistettu teltta.

AUTO + TELTTA:

Max. 4 henkilöä / auto + teltta

Auto + teltta-lipulla oma teltta pystytetään auton viereen Weekend Village -leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kaksi ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi auto + telttapaikka.

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE:
Max. 4 henkilöä / teltta

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Weekend Village -leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kaksi ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.