EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 30.4.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo  /  Helsinki

We Love Helsinki Vapputanssit 2024

We Love Helsinki Vapputanssit 2024 Liput

We Love Helsingin Vapputansseissa juhlitaan ja tanssitaan neljällä eri tanssilattialla Kulttuuritehdas Korjaamolla.

Romanttisessa Vaunusalissa tanssitaan alkuillasta vanhojen puuraitiovaunujen keskellä perinteiseen tyyliin kotimaista kultakauden iskelmää. Loppuillasta Vaunusalin tanssilattialle kutsuvat kotimaiset klassikot ja huumaava Suomi-disko. Vintiltä löytyy Salakapakka, jossa sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Kulmasalin valtaa Krebadisko, jossa juhlitaan tämän päivän bilehittien ja nostalgisten nuoruusmuistojen tahtiin. Parvelta taas löytyy Kutuluola, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovarien tahdissa. Korjaamo Kinon leffateatterissa pääsee laulamaan porukalla yhteislaulukaraokessa.

Alkuillasta klo 18-22 romanttisessa Vaunusalissa We Love Helsinki DJt keskitytään kotimaiseen kultakauden iskelmään. Tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen ja tunnelmallisten foksien tahdissa. Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan tansseihin ja suuntaa vapun viettoon ajoissa.

Loppuillasta klo 22-05 romanttisessa vaunusalissa tunnelma tiivistyy ja We Love Helsinki DJt soittavat vanhojen puuraitiovaunujen keskellä vauhdikkaampia Suomi-biisejä lennokkailla välispiikeillä höystettynä. Luvassa on svengaavaa jazzia, villiä twistiä, riehakasta rock'n'rollia, koko kansan poppia ja rockia, huumaavaa diskoa eli suomalaisen musiikin ikimuistoisimpia klassikoita.

Korjaamon Vintiltä löytyvässä Salakapakassa sukelletaan loppuillasta kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden aikakauden villitysten tahtiin.

Kulmasalin valtaa loppuillasta Krebadisko, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät kuumilla kotimaisilla ja ulkomaisilla bilebiiseillä, nostalgisimmilla nuoruushiteillä ja muilla vappuaaton henkeen sopivilla yllätyksillä.

Korjaamon baarissa on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun. Baarin yläkerrasta, Korjaamon parvelta löytyy Kutuluola, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa.

Korjaamo Kinon leffateatterista löytyy loppuillasta iso yhteislaulukaraoke, jossa pääsee hoilaamaan porukalla bilehittejä meiltä ja muualta.

Tuttuun tapaan Vapputansseissa on voimassa sekahaku ja vappuaaton kunniaksi skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Vappuna erityishuomiota kannattaa kiinnittää asukokonaisuuden kruunaaviin juhlaviin päähineisiin.

***

Tapahtuma Facebookissa.
We Love Helsingin Facebook-sivu.
Tilaa kutsut We Love Helsingin tapahtumiin täältä.
Liity We Love Helsingin ystävien postituslistalle täältä.
We Love Helsinki Instagramissa.
We Love Helsingin videoita Vimeossa.
We Love Helsingin musiikkikokoelmia Mixcloudissa.

www.welovehelsinki.com


Ikäraja: K-18

Lippukategorioita, joissa on ostorajoitus ei myydä puhelinpalvelun kautta eikä noutona R-kioskeilta. HUOM: Ostorajoituksella varustettuihin hintakategoroihin ei varausmahdollisuutta, vain suoria ostoja nettisivuilta.

Lippujen hinnat nousevat portaittain. Kutakin hintaporrasta on myynnissä rajoitettu erä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € maksetaan erikseen ovella.