EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 30.4.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo  /  Helsinki

We Love Helsinki Vapputanssit 2023

We Love Helsinki Vapputanssit 2023 Liput

Tapahtuman ennakkomyynti on päättynyt. Lippuja saatavilla ovella, mikäli jäljellä.

* * * * *

We Love Helsingin Vapputansseissa juhlistetaan ja tanssitaan neljällä eri tanssilattialla Korjaamolla.

Romanttisessa Vaunusalissa tanssitaan vanhojen puuraitiovaunujen keskellä perinteiseen tyyliin kotimaista kultakauden iskelmää. Vintiltä löytyy Salakapakka, jossa sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Loppuillasta Kulmasalin valtaa suosittu Krebadisko, jossa bailataan Suomi-hittien tahtiin ja Parvelta löytyy Kutuluola, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovarien tahdissa. Korjaamo Kinon leffateatterissa pääsee laulamaan yhteislaulukaraokea.

Alkuillasta klo 18-22 romanttisessa Vaunusalissa We Love Helsinki DJt keskitytään kotimaiseen kultakauden iskelmään. Tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen ja tunnelmallisten foksien tahdissa. Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan tansseihin ja suuntaa vapun viettoon ajoissa.

Loppuillasta klo 22-05 romanttisessa vaunusalissa tunnelma tiivistyy ja We Love Helsinki DJt soittavat vanhojen puuraitiovaunujen keskellä vauhdikkaampia Suomi-biisejä lennokkailla välispiikeillä höystettynä. Luvassa on svengaavaa jazzia, villiä twistiä, riehakasta rock'n'rollia, koko kansan poppia ja rockia, unohtamatta Suomi-iskelmän ikimuistoisimpia klassikoita.

Korjaamon Vintiltä löytyvässä suosittussa Salakapakassa sukelletaan loppuillasta kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock'n'rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Kulmasalin valtaa loppuillasta Krebadisko, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät huumaavalla discolla, tiukoilla räppiklassikoilla, kuumilla kotimaisilla bilebiiseillä, nostalgisimmilla nuoruushiteillä ja muilla vapun henkeen sopivilla yllätyksillä.

Korjaamon baarissa on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun. Baarin yläkerrasta, Korjaamon parvelta löytyy Kutuluola, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa.

Korjaamo Kinon leffateatterista löytyy loppuillasta iso yhteislaulukaraoke, jossa pääsee hoilaamaan porukalla bilehittejä meiltä ja muualta.

Tuttuun tapaan Vapputansseissa on voimassa sekahaku ja vapun kunniaksi skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Vappuna erityishuomiota kannattaa kiinnittää asukokonaisuuden kruunaaviin päähineisiin ja muihin krumeluureihin.

Alkuilta klo 18-22
Koko ilta klo 18-05
Loppuilta klo 22-05
“Nopee sisään” -loppuilta klo 22-05:
- Erillinen nopeampi sisäänkäynti Korjaamon Baarin kulmaovesta

***

Facebook tapahtuma: www.facebook.com/events/1032833124771077
We Love Helsingin Facebook-sivu: www.facebook.com/welovehelsinki
Tilaa kutsut We Love Helsingin tapahtumiin: www.facebook.com/welovehelsinki/events
Liity We Love Helsingin ystävien postituslistalle: bit.ly/1cTQjGc
We Love Helsinki Instagramissa: www.instagram.com/welovehelsinki
We Love Helsingin videoita Vimeossa: www.vimeo.com/welovehelsinki/videos
We Love Helsingin musiikkikokoelmia Mixcloudissa: www.mixcloud.com/welovehelsinki


Ikäraja: K-18

Puhelinpalvelun kautta, kulttuuriseteleillä ja R-kioskilta noudettaessa ei myydä lippukategorioita, joissa on ostorajoitus. Ostorajoituksella varustettuihin hintakategoroihin ei varausmahdollisuutta, vain suoria ostoja nettisivuilta.

Lippujen hinnat nousevat portaittain. Valitsethan siis halvimman mahdollisen kategorian, jossa on lippuja jäljellä!

Kulttuurimaksutavat eivät käy 1-10 euron hintakategorioihin.

“Nopee sisään” -loppuillan lipuilla erillinen nopeampi sisäänkäynti Korjaamon Baarin kulmaovesta.

Koko illan lippu vaihdetaan ovella rannekkeeseen, jolla pääsee juhlien aikana sisään ja ulos vapaasti. Muilla lipuilla ainoastaan kerran sisään.

Eteispalvelumaksu 3 € maksetaan erikseen ovella.