EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.4.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo  /  Helsinki

We Love Helsinki Vapputanssit 2022

We Love Helsinki Vapputanssit 2022 Liput

Hallituksen päättämien koronarajoitusten seurauksena We Love Helsinki Uudenvuodentanssit siirtyvät vappuaattoon 2022.

Uudenvuodentansseihin hankitut ennakkoliput kelpaavat sellaisenaan We Love Helsinki Vapputansseihin 2022, eikä niitä tarvitse erikseen muuttaa. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.2.2022 mennessä.

***

We Love Helsingin Vapputanssit Korjaamolla

We Love Helsingin Vapputansseissa juhlistetaan ja tanssitaan neljällä eri tanssilattialla Korjaamolla: Romanttisessa Vaunusalissa tanssitaan vanhojen puuraitiovaunujen keskellä perinteiseen tyyliin kotimaista kultakauden iskelmää. Vintiltä löytyy suosittu Salakapakka, jossa sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Loppuillasta Kulmasalin valtaa Kreba-Disco, jossa bailataan Suomi-hittien tahtiin ja Parvelta löytyy Kutu-disco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovarien tahdissa. Lisäksi ennustaja Madam Zinaida Timatti povaa onnea tulevalle kesälle ja Glitternistin glitter-meikkipisteellä saa kimallusta ja säihkettä asukokonaisuutensa.

Alkuillasta klo 18-22 romanttisessa Vaunusalissa We Love Helsinki DJt keskitytään kotimaiseen kultakauden iskelmään. Tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen ja tunnelmallisten foksien tahdissa. Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan tansseihin ja suuntaa vapun viettoon ajoissa.

Loppuillasta klo 22:30-05:00 romanttisessa vaunusalissa tunnelma tiivistyy ja We Love Helsinki DJt soittavat vanhojen puuraitiovaunujen keskellä vauhdikkaampaa kotimaista iskelmää lennokkailla välispiikeillä höystettynä. Luvassa on ilmavia valsseja, svengaavaa jazzia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia unohtamatta Suomi-iskelmän ikimuistoisimpia pop- ja rock -klassikoita.

Korjaamon Vintiltä löytyvässä suosittussa Salakapakkassa sukelletaan klo 22-03 kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock'n'rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Kulmasalin valtaa loppuillasta klo 22:30-03:30 Kreba-Disco, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät huumaavalla suomi-discolla, nostalgisimmilla nuoruushiteillä, Suomi-räppiklassikoilla ja muilla juhlien henkeen sopivilla yllätyksillä.

Korjaamon baarissa on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun. Baarin yläkerrasta, Korjaamon parvelta löytyy klo 22:30-03:30 Kutudisco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa.

Baarin vierestä löytyy myös klo 22:30-01:00 ennustaja Madam Zinaida Timatin povauskoppi, jossa kurkistetaan tulevaan kesään ja Glitternistin glitter-meikkipiste, jossa voi täydentää kimaltavan ja säihkyvän asukokonaisuutensa juhlavalla glitter-meikillä

Tuttuun tapaan Uudenvuodentansseissa on voimassa sekahaku ja juhlan kunniaksi skumppa virtaa, olut kuohuaa, kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Vappua sopii juhlistaa kiinnittämällä erityishuomiota asukokonaisuuden kruunaaviin päähineisiin ja muihin krumeluureihin.

-------------------------

Alkuilta klo 18-22
- Vaunusali klo 18-22

Loppuilta klo 22:30-05:00
- Vaunusali klo 22:30-04:30
- Vintti klo 22-03
- Kulmasali klo 22:30-03:30
- Baari & parvi klo 22:30-03:30

Koko ilta klo 18-05

- Sis. kaikki edellemainitut

“Nopee sisään” -loppuilta klo 22:30-05:00

- Erillinen nopeampi sisäänkäynti Korjaamon Baarin kulmaovesta

-------------------------

We Love Helsingin Facebook-sivu: www.facebook.com/welovehelsinki
Tilaa kutsut We Love Helsingin tapahtumiin: www.facebook.com/welovehelsinki/events
Liity We Love Helsingin ystävien postituslistalle: bit.ly/1cTQjGc
We Love Helsinki Instagramissa: www.instagram.com/welovehelsinki
We Love Helsingin videoita Vimeossa: www.vimeo.com/welovehelsinki/videos
We Love Helsingin musiikkikokoelmia Mixcloudissa: www.mixcloud.com/welovehelsinki


Ikäraja: K-18

Puhelinpalvelun kautta, kulttuuriseteleillä ja R-kioskilta noudettaessa ei myydä lippukategorioita, joissa on ostorajoitus. Ostorajoituksella varustettuihin hintakategoroihin ei varausmahdollisuutta, vain suoria ostoja nettisivuilta.

HUOM! Lippujen hinnat nousevat portaittain. Valitsethan siis halvimman mahdollisen kategorian, jossa on lippuja jäljellä!

“Nopee sisään” -loppuillan lipuilla erillinen nopeampi sisäänkäynti Korjaamon Baarin kulmaovesta.

Koko illan lippu vaihdetaan ovella rannekkeeseen, jolla pääsee juhlien aikana sisään ja ulos vapaasti. Muilla lipuilla ainoastaan kerran sisään.

Kulttuurimaksutavat eivät käy 1-10 euron hintakategorioihin.

Koronapassi tarkistetaan ovella kaikilta.

Eteispalvelumaksu 3 € maksetaan erikseen ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot