EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 31.12.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo  /  Helsinki

We Love Helsinki Uudenvuoden Tanssit 2019

We Love Helsinki Uudenvuoden Tanssit 2019 Liput

We Love Helsingin Uudenvuoden Tansseissa juhlistetaan ja tanssitaan neljällä eri tanssilattialla Korjaamolla: Romanttisessa Vaunusalissa tanssitaan vanhojen puuraitiovaunujen keskellä perinteiseen tyyliin kotimaista kultakauden iskelmää. Vintiltä löytyy suosittu Salakapakka, jossa sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Loppuillasta Kulmasalin valtaa Kreba-Disco, jossa bailataan Suomi-hittien tahtiin ja Parvelta löytyy Kutu-disco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovarien tahdissa.

Alkuillan päivätansseissa klo 18-22 romanttisessa Vaunusalissa We Love Helsingin DJt keskittyvät kotimaiseen kultakauden iskelmään.

Tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen ja tunnelmallisten foksien tahdissa.

Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan päivätansseihin ja suuntaa uudenvuoden viettoon ajoissa.

Loppuillasta klo 22:15-05:00 romanttisessa vaunusalissa tunnelma tiivistyy ja We Love Helsinki DJt soittavat vanhojen puuraitiovaunujen keskellä vauhdikkaampaa kotimaista iskelmää lennokkailla välispiikeillä höystettynä. Luvassa on ilmavia valsseja, svengaavaa jazzia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia unohtamatta Suomi-iskelmän ikimuistoisimpia pop- ja rock -klassikoita.

Korjaamon Vintiltä löytyvässä suosittussa Salakapakkassa sukelletaan klo 22-03 kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock'n'rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Kulmasalin valtaa loppuillasta klo 23:30-03:30 Kreba-Disco, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät kotimaisilla kuumilla pop- ja rock-klassikoilla, huumaavalla suomi-discolla, nostalgisimmilla nuoruushiteillä ja muilla Vapun henkeen sopivilla yllätyksillä.

Korjaamon baarissa on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun. Baarin yläkerrasta, Korjaamon parvelta löytyy klo 23:30-03:30 Kutudisco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa.

Tuttuun tapaan Uudenvuoden Tansseissa on voimassa sekahaku ja juhlan kunniaksi skumppa virtaa, olut kuohuaa, kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Vuoden vaihtumista sopii juhlistaa kiinnittämällä erityishuomiota asukokonaisuuteen sisältyviin kimaltaviin ja säihkyviin yksityiskohtiin.

18:00 - 05:00 Koko ilta
18:00 - 22:00 Alkuilta
22:30 - 05:00 Loppuilta

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18

Puhelinpalvelun kautta, kulttuuriseteleillä ja R-kioskilta noudettaessa ei myydä lippukategorioita, joissa on ostorajoitus. Ostorajoituksella varustettuihin hintakategoroihin vain suoria ostoja nettisivuilta.

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

HUOM! Lippujen hinnat nousevat portaittain.
Valitsethan siis halvimman mahdollisen kategorian jossa on lippuja jäljellä!

Koko illan liput vaihdetaan ovella rannekkeeseen. Alkuillan ja loppuillan lipuilla pääsee vain kerran sisään tapahtumaan.

Kulttuurimaksutavat eivät käy 1-5 euron hintakategorioihin.