EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21. - La 22.6.2024  /  Kuudes Linja & Kaiku  /  Helsinki

We Love Helsinki Juhannustanssit 2024

We Love Helsinki Juhannustanssit 2024 Liput

Kahden päivän Juhannustanssit Kallion sydämessä 21-22.6.2024

Lisätietoja Facebook-tapahtumasta.

We Love Helsingin Juhannustanssit yhdistävät Kaikun, Kammarin ja Kuudennen Linjan sekä Kuistisen ulkoterassin. Kolme erillistä tanssilattiaa, joilla We Love Helsingin DJt pitävät juhannustunnelman korkealla sielukkailla kappalevalinnoilla ja nostattavilla välispiikeillä.

Tervetuloa juhlistamaan keskikesän kauneimpia hetkiä urbaanin kaupunkijuhannuksen merkeissä! We Love Helsingin perinteisissä Juhannustansseissa on juhlittu tanssittu, laulettu ja naurettu jo vuodesta 2008.

Juhannusaattona tanssitaan alkuillasta klo 18-22 Kaikussa kotimaista kultakauden iskelmää lavatanssitunnelmissa. Silloin tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen, tunnelmallisten foksin ja nykypäivän iskelmähittien tahdissa. Vilvoitteluun on käytössä Kaikun tunnelmallinen ulkoterassi Kuistinen. Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan tansseihin ja suuntaa juhannusaaton viettoon ajoissa.

Juhannusaattona loppuillasta klo 22 jälkeen polkaistaan juhannusjuhlat isosti käyntiin ja juhlakansalle avautuvat ovet Kuudennelle Linjalle, Kaikuun, Kammariin ja ulkoterassi Kuistiselle. Yötöntä yötä juhlitaan kuumien kotimaisten ja ulkomaisten bilebiisien, klubiklassikoiden, räppihittien ja nostalgisimpien nuoruusmuistojen ja muiden juhannuksen henkeen sopivien yllätysten tahtiin. Kutosen puolella Juhannustanssit jatkuvat kotimaisten iskelmähelmien, pop- ja rock klassikoiden, svengaavan jazzin ja huumaavan Suomi-diskon tahdissa. Terassille pääsee vilvoittelemaan tanssin lomassa ja tekemään lähempää tuttavuutta ihastuttavien neitosten ja salskeiden herrasmiesten kanssa.

Juhannuspäivänä alkuillasta klo 18-22 Kaikussa sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa swing-tunnelmassa. Tanssilattialla intoudutaan panemaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock'n'rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Juhannuspäivänä loppuillan bileissä klo 22 jälkeen otetaan kaikki irti juhannuksen loppuhuipennuksesta. Juhlakansan käytössä ovat Kuudes Linja, Kaiku, Kammari ja ulkoterassi Kuistinen. Luvassa on eeppiset juhannusbileet, joissa juhlitaan kuumien kotimaisten ja ulkomaisten bilebiisien, klubiklassikoiden, räppihittien ja nostalgisimpien nuoruusmuistojen ja muiden juhannuksen henkeen sopivien yllätysten tahtiin. Kutosen puolella Juhannustanssit kruunataan kotimaisten iskelmähelmien, pop- ja rock klassikoiden, svengaavan jazzin ja huumaavan Suomi-diskon tahdissa. Terassille pääsee vilvoittelemaan tanssin lomassa ja tekemään lähempää tuttavuutta ihastuttavien neitosten ja salskeiden herrasmiesten kanssa.

Perinteiseen tapaan läpi koko juhannuksen voimassa on sekahaku ja keskikesän juhlan hengessä skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja tarjolla on muitakin asianmukaisia virvokkeita. Juhannustanssien juhlaväeltä toivotaan juhlavaa pukeutumista vanhan ajan malliin ja juhannuksen kunniaksi erityishuomiota sopii kiinnittää asukokonaisuuden kruunaaviin kesäisiin kukkiin.

PE 21.6. klo 18-22 Juhannusaaton alkuillan lavatanssit – Kaiku
PE 21.6. klo 22-04:30 Juhannusaaton loppuillan juhlat – Kuudes Linja ja Kaiku
LA 22.6. klo 18-22 Juhannuspäivän alkuillan swingtanssit – Kaiku
LA 22.6. klo 22-04:30 Juhannuspäivän loppuillan bileet – Kuudes Linja ja Kaiku

We Love Helsingin kotisivu: www.welovehelsinki.com
We Love Helsingin Facebook-sivu: www.facebook.com/welovehelsinki
Tilaa kutsut We Love Helsingin tapahtumiin: www.facebook.com/welovehelsinki/events
Liity We Love Helsingin ystävien postituslistalle: bit.ly/1cTQjGc
We Love Helsinki Instagramissa: www.instagram.com/welovehelsinki
We Love Helsingin videoita Vimeossa: www.vimeo.com/welovehelsinki/videos

We Love Helsingin musiikkikokoelmia Mixcloudissa: www.mixcloud.com/welovehelsinki


Ikäraja: K-18

Puhelinpalvelun kautta, kulttuuriseteleillä ja R-kioskilta noudettaessa ei myydä lippukategorioita, joissa on ostorajoitus. Ostorajoituksella varustettuihin hintakategoroihin ei varausmahdollisuutta, vain suoria ostoja nettisivuilta. 

HUOM! Lippujen hinnat nousevat portaittain. Valitsethan siis halvimman mahdollisen kategorian, jossa on lippuja jäljellä

2 päivän lippu vaihdetaan ovella rannekkeeseen, jolla pääsee viikonlopun aikana sisään ja ulos vapaasti. Muilla lipuilla ainoastaan kerran sisään.

HUOM! Ennakkolipulla pääsee sisään erillisestä jonosta ainoastaan klo 01 saakka. Klo 01 jälkeen ennakkolipulla joutuu jonottamaan samassa jonossa niiden kanssa, joilla ei ole ennakkolippua. Saavuthan Juhannustansseihin siis mahdollisimman ajoissa varmistaaksesi sujuvan sisäänpääsyn juhliin.

Security fee & eteispalvelumaksu 3,90 € maksetaan erikseen ovella.

Kuudes Linja & Kaiku
Hämeentie 13, 00500, Helsinki